Selamlar aksamlari 1-2 saat oyalanmak icin bakiniyorum. Ps4um vardi ama satmistim. Masaustu mu alsam diyorum ama kasa toplarken hersey tak calistir mi (anakart, ekran karti vs) bilmeyen biri olarak yapabilir miyim? Oyun laptoplari da mantikli geliyor msi, asus guclu modeller var ama onlar da bir kac sene sonra oyunlari calistirmamaya baslar mi malum surekli yeni kartlar cikiyor.
Ya da diyorum ps5 pro mu ama konsol da nedense sicak gelmiyor artik. Benim gibi kendi halinde oyun oynamak isteyen biri icin hangisi mantikli sizce?
Butce olarak da en fazla 2 euroya cikabilirm. Bir kac kasa gordum 5, 6 bine sok oldum acikcasi.


 

bilmeyen biri olarak pc toplar mısın? eğer elin öyle işlere yatkın ise kılavuzları okuyarak, takıldığın yerlerde youtube'dan izleyerek toplarsın. ama hiç elime tornavida almadım, evde ufak da olsa bir takımım yok falan diyorsan hazır sistemlere bak.

malheiros

Akşam geleyim 2 saat oynayayım diyen çalışan adamın tercihi genelde konsol olur. Ben de uzun süre pc'ciydim ki hâlâ laptopta oynuyorum arada eu4 fm gibi oyunlar ama akşam eve gelip hiç uğraşmadan koltukta oyun oynama keyfi daha başka. İlla ps oyunları oynamam dersen xbox da bakabilirsin. Bende ps5 var memnunum ama oyun fiyatları falan çok zamlandı

nundu

Bilgisayarın var mı günlük işler için

Öyleyse konsol al direkt
Kendş halinde biri için konsol mantıklı indir çalıştır bitti.
Bilgisayarda sürücüsüydü hata vermişti vs gerek yok

jülsezar
1

mobil görünümden çık