Dün bir akademisyen ile buluştum. Türkiye'deyken diyor ki öğrenciler eften püften şeyler için Cimer'e yazıyordu. O şikayetleri cevaplamak zorunda kalıyordum hep dedi. Ben de bir memuru şikayet ettim, şikayetimi şikayet ettiğim kişiye ilettiğim için. Yaptıkları tek şey şikayetimi aynı kişiye atmak oldu. O da ben şahsı tanımıyorum, görmedim diyip kapattı. Hiçbir işime yaramadı. Sizce üniversitelerde mi etkili yoksa torpili olmayan memurlara mı?




 

Tecrube ettigim kadariyla bazi kurumlardaki kisiler cimerden sikayet gelecek diye korkup davranislarina ekstra ozen gosteriyor. Cimerle de benim tecrubem soyle olmustu, yasadigim yerden 1400 km oteden hic gitmedigim bir sehirden adima trafik cezasi kesildi, mahkemeye gidip karakola bir dilekce yazdim, 2 ay bekledim ustune faiz binmeye basladi hicbir gelisme olmadi. Sonra cimere yazdim, ertesi gun ceza silindi. Etkili olabilecegini dusunuyorum yani kisacasi

gibicibicis

Askerlik yaparken bedelli yapanlar bölük komutanını şikâyet ediyorlardı. Bir gün komutan delirip hepsini süründürmüştü.

arbre

Aile hekimliğini şikayet etmiştim. 10 gün içinde aradılar mağduriyetimi giderdiler.

Başka şikayetim olmadı cimer üzerinden

kullanicadi

Tamamen etkisiz diyemeyiz.
Kurumlar en azındna iç işleyişte biraz daha düzgün takılıyorlar.

diyecevaplandı

şikayet edilen kurum veya kişilerin ahlakına göre değişiyor.

janderzel zartanyan

Ödü bokuna karışanı gördüm. Tınnımayanı da. Cimer den çok khk etkili oldu. Artık kimse benu yerimden edemez yok. İşini yapmayan bal gibi yerinden oluyor. Bunda da muhalefet partilerin olması çok etkili.

geveze yazar
1

mobil görünümden çık