Daha önce gürültü sebebiyle tartıştığım bir komşum var. Kapıma dayanmış ve tehditler savurmuştu. Karakolluk olmuştuk ve şikayetçi olmuştum.

Bugün yine sağa sola küfür edince araştırdım biraz neyin nesidir diye. Adam daha birkaç ay önce 100 gram uyuşturucu ile yakalanmış Haberde cezaevine gönderildiği söyleniyor ama adam şu an yanımda birilerine küfürler savuruyor.

Konunun bu sefer benimle alakası yok ama tedirgin oldum.

Kira kontratımı da daha dün yeniledim. Sizce taşınmalı mı? Nasıl bir önlem alabilirim?

 

daha bugün bir bağımlı önce iki kişiyi katledip daha sonra surların tepesinden int*har etti. hukuki olarak gerekli önlemlerin alınacağından emin olsanız bu tereddüte düşmezdiniz diye düşünüyorum. rahat bir şekilde kafanızı koyup uyuyamayacağınız evde kalmak yerine imkanlar elveriyorsa taşınmak daha uygun geliyor.

Sumashi

Okurken ben endişelendim. Lütfen gerekirse imkanlarınızı zorlayarak taşının oradan.

visnebahcesi

Genelde sesi çok çıkanın icraatı az olur ama en ufak seste aklına hep bu konu gelecek. Adamın oralardan gitme durumu yoksa siz taşının, huzur önemli.

HellKeePer

Hemen taşın. Tabi ev bulabilirsen kendine uygun. Ev sahibini hiç düşünme. Dava açsa itirazlar falan 3 seneyi bulur, hiçbiri bununla sonuna kadar mücadele etmez, kira kontratıni yenilemen hiç önemli değil yani. Ama gideceğin yer daha güvenli olur mu bilemem :)

fakat

birde kapına dayanıp tehditler savurdu. verilmiş sadakan varmış, hemen uzaklaş. imkan yoksa da oluruna bak. ters gitme Allah korusun.

gürültü senden geliyorsa git ordan bence zira belli olmaz yine ses duyar gelir kapına. ondansa abi sesler çok ahenkli falan de bari.

geveze yazar

Bir cezaevi çalışanı olarak söylüyorum, allah hepimize kolaylık versin herkes dışarda. Çevre seçmek tek yapabileceğimiz şey. Suçludan ve ortamlarından kaçın.

mikahakkinen
1

mobil görünümden çık