[yer]
(7) 

Londra Maaş

liberal #1592544
Merhaba,

Londra'da bir ofiste tek sorumlu olacaksınız, başka da çalışan yok, türkiye'deki firma ile londradaki büyük bir firma arasındaki ilişkiyi sağlayacaksınız. Türkiye'de sigortanız yok, Londra'da yaşayacaksınız.

Bu şartlar altında 6.500 GBP nasıl bir maaştır?

Edit: Net maaş, evli ve çocuklu birisi için.

 

Londra cok pahali diyorlar, duymussunuzdur, ama 6500 GBP de para yani. Duymamis olmaniza pek ihtimal vermiyorum ama bilmiyorsaniz maddi durumu kiyaslamak icin Numbeo kullanilabilir. Numbeo'ya gore istanbuldaki 115 bin TL ile ayni hayat yasanirmis.

www.numbeo.com

Isin kendisi ne kadar mantikli, onu siz daha iyi bilirsiniz zaten.

mbond

londra standartlarında bile iyi maaş.

brakgn

brutse iyi, netse baya iyi maas. brutse aylik 4500e gelir herhalde kesintilerden (devletin aldigi + ozel emeklilik) filan sonra.

2000'e merkezi denebilecek yerlerde kotu olmayan bir ev (1+1) bulunuyor, faturalar ve mutfakla 2500e filan gelir. ayda 100-150 yol tutar (her gun ofise gidilmezse). aileyle gidiliyorsa ve tek gelir varsa para biriktirilemeyebilir ama tek kisiyse para da biriktirilir. baya rahat yasanir her turlu.

fakyoras

abi londra'da millet senelik 30 bin ile geciniyor.

alice in potatoland

İyi maas, kardeşim bu hafta 3500 e anlaştı pozisyonu uzman

mirty

is teklifinin gercek olduguna emin miyiz? ofiste baska calisan yok ve teklif asiri iyi bir teklif. ingiltere'de bunun yarisini opup basina koyuyor insanlar.

eger bildiginiz bir yer degilse dolandirici olabilir. degilse zaten cok iyi aileyle de yasanir esiniz calismasa bile.

antikadimag

www.youtube.com
www.youtube.com

hocam insanlar neredeyse maaş vermesinler yeter ki avrupa / abd bana kucak açsın karın tokluğuna da olsa çalışırım deyip kaçmaya çalışıyor nesini düşünüyorsunuz allah askına...

Millet 2-3bin pound a çalışıyor size 2 kişilik maaş veriyorlar bence tr deki standartlarınızı koruyarak yaşarsınız. E bir de yatırımlarınız vardır oradan de para gelir. Para gelmiyorsa satar orada değerlendirirsiniz belki kira ödemezsiniz kırallar gibi yaşarsınız.

Tek sıkıntı kültür ve mevsim olabilir. Onun dışında önünüzü daha net görürsünüz, çocuklar daha iyi eğitim alırlar. Burası giderek daha kötü olacak.

Ha londra'nın da icine sctılar yahudi lobisi sağolsun şehirde ingilize denk gelemiyorsun ama olsun tr den iyidir.

Bu arada tr deki maaşınız ne kadar 180k falan mı?

ananiyimioguz
1

mobil görünümden çık