Merhaba,

Hava temizleyici alacağım dostlar bir destek atarsanız süper olur birkaç sorum var.

Öncelikle bu ürün çeşidi tek bir noktada durup evin her bir köşesindeki tozu, kiri nasıl emikliyor, evde gün aşırı gezdirmek mi lazım ?

Gezdirmenin dışında bunların bir pahalıları ve ebatı büyükleri bir de görece küçük ve uygun olanları var. Bir tane alıp tüm evin hava kalitesini yükseltmeyi beklemektense, her bir odaya fiyatı nebzen uygun olanlardan koymak ne derece mantıklı ?

Bir de en kritik soru ki biri ömürlük, biri f/p ürünü bu dediğiniz ürünler hangileri olur ?

Şimdiden teşekkürleeer,

 

ömürlük Dyson, f/p xiaomi.

en çok kullandığınız odaya koyun kafi bence.

awlmi

Ben kullanmadım ama bildiğim kadarıyla burada asıl masraf aletin kullandığı filtreyi değiştirmek. Onu da araştırmanızı tavsiye ederim.

cosmicstring

Winix alın zamanında çok araştırmıştım, hastanelerde de kullanıldığını görünce tamam dedim bu marka iyi.
ama evi değil anca odanın havasını temizler, toz çekme kısmı yakınındaki yerdeki tozlarıda çekiyor ama odanın diğer ucunda uçan tozu tabiki çekmiyor anca alanına girince çekiyor o yüzden oda kapı girişine koyuluyor genelde.

temiz hava istiyorsanız flitreleri düzenli olarak değiştirmek gerek, onlarda ciddi paralarda, cihazdan önce filtre paralarına bakın bence.

tozdan kurtulmak için robot süpürge alın gün aşırı çalıştırın, havayı temizlesin derseniz hava temizleyici

eja

Minik bir evim var, o yüzden de Xiaomi Smart Air Purifier 4 aldım. Zaten hava temizleyicilerin metre kareleri yazıyor ona göre bakarsınız. Neyse, benim arkadaş koridorda duruyor (her odanın orta noktası), görsel olarak kötü olsa da kedi tüyü, toz, deri uçuşması her şeyi vööör diye topluyor.

Tek sorun 10 ay içerisinde filtresi ölüyor ve yenisini almak lazım. Yani temizledim tekrar taktım yok, ille de yenilenecek :(

charbiel
1

mobil görünümden çık