Merhaba arabam 2015 polo 80 bin kmde otomatik vites. Hiçbir sorunu yok ve çok rahat kullanıyorum minik olduğu için. Çevremden gelen yükselt ısrarları nedeniyle soruyorum, artık yavaş yavaş sorun çıkarmaya başlayacak mı? Butce olarak 1 m ayıracak olsam ne tavsiye edersiniz? Açıkçası tekrar polo almak isteyebilirim. Sorunsuz arabanın aynısinin daha yenisini almak biraz saçma mi? Ya da başka minik tavsiyesi olabilir. Teşekkürler.




 

Normalde mühendisler benzinli/dizel motorları 300.000-500.000 km arasında sorunsuz bir şekilde hayatına devam edecek şekilde üretiyorlar ama bizim insanımız 100.000'e yaklaşınca bi ikircikleniyor huylanıyor, üst segment motorlar 1.000.000 km bile yapıyor, arabandan memnunsan aynen devam et Polo gibi marketi yüksek bir arabayı her km'de her türlü satarsın değer kaybı olmadan.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Pardon bütçe olarak mevcut araç üstüne 1m. Piyasası 800 k civariymis bendekinin de.

i-pek

Son iki arabamı 50000 olmadan satıp sıfır aldım. Sonuncusunu geçen ay aldım artık durumum elverdikçe hep aynısını yapmayı düşünüyorum eğer imkan varsa sıfırlayın bence.

spacevan

Aynı marka modeli mi yükseltiyorsunuz siz de?

i-pek

2015 arabayi upgrade etmek normal. Ister polo ister baska bir sey olsun mantikli. Bakim ucreti artip arizalar ve muayene ucretleri devreye girmesindense, butce de varsa cok mantikli. Polo da mantikli butceniz yetiyorsa.

mor oje

Ben olsam yatirimlik 1+1 ev alirim. Tam zamani.

halk

120 bin araçların ağır bakım sürecidir. değiştirilme zamanı gelmiş.

mikahakkinen

800 bine gidiyorsa o yastaki araba cok iyiymis. Gerekli gormuyorsaniz cevreye cok kulak asmaya gerek yok bence. Benzinli Polo ise 150 bin km sonrasi artik can sikmaya baslamasi surpriz olmaz, cok iyi bakildiysa farkli da ilerleyebilir. Tabii bu kilometreler sizin icin cok uzaklarda.

Kalecinin kilometre orneklerine cok katilamiyorum. Polo icin surpriz olmazsa 200 bin km sonrasi uzucu olabilir diye dusunuyorum.

mbond

Evet benzinli. Üstüne 500 k koyarak 2023 2024 alınabiliyor anladığım kadarıyla. Sıfırı ne durumda bilmiyorum.

i-pek

Acikcasi bu kadar fark vererek modeli bu denli yukseltebilmek aslinda bana firsat gibi gorunuyor. Sifira yakin arabalar gorece uyguna bulunabiliyorsa, garantisi varsa, gecmisi temizse alinabilir. Saniyorum son yillardaki gelismeler sonrasi fiyatlarda boyle bir dengesizlik olustu. Sifira yakinlar iyi fiyatlara alinabiliyorken, yaslandikca fiyat dususu iyice yavasliyor anlasilan.

mbond

Ben arabaya harcanan parayı gereksiz görüyorum bizim milletimizde var bu. Dalga konusu bile oluyor. Benim aracımın biri 380bin diğeri de 326bin kmde. Araca vereceğiniz parayla yatırım yapın sonra daha iyisini alırsınız.

mirty
1

mobil görünümden çık