Selamlar, 20+ yıldır aynı makineyi kullanıyorum. Ömrü uzun olsun, şu an hiç bozulmasını istemem ama yine de yeni model makinelere özenmiyor değilim.
en çok da telefonla erişilebilen makineleri merak ediyorum. kullanan var mı? Şöyle işten eve gitmeden 2 saat önce başlatıp, eve gittiğimde program yeni bitmiş olsa? Bu esnada kalan süreyi gösterse? buna benzer faydalı özellikleri olan makineler hakkında tecrübe paylaşımı yapabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.



 

20 sene sıkıntı yapmayan bir makineniz varsa değiştirmeyin zaten yeni makineler 5 sene üzeri çalıştı mı arıza çıkarıyor. makine alırken hangi markanın kaç kgluk modeli daha fazla tutuluyor onu araştırın. uzaktan çalışan makine grubu samsung vb alt grupsa almayın sorun çıkarır.

mikahakkinen

Uzaktan çalıştırma için o kadar para bayılmaya gerek yok bence. Programların süreleri zaten belli, icabında bir akıllı priz alıp onunla makineyi uzaktan çalıştırsanız daha verimli olabilir.

orient blue

ben de sizin gibiydim. Hem bulaşık hem çamaşırı o dediğinizden aldım. İlk başta çok hoşuma gidiyordu 2 ay sonra falan bıraktım kullanmayı. Artık manuel çalıştırıyorum. Neden derseniz makineyi doldurmaya üşeniyorum doldurunca da çalışsın diyorum. Yani makineyi hazır et doldur sonra ben dışarıdayken çalışsın vs bunlar çok plan gerektiren işler. Ben bu kadar planlı biri değilim.

Elinizde çalışan aletiniz varsa boşuna masraf yapmayın derim.

nuevo

değiştirme eski makinalar daha temiz yıkıyor ve daha sağlam şu an makineler avrupa standartları için inanılmaz az su ile yıkıyor neredeyse herkes ilave manuel su ekliyor makinaya, sorun çıkrsa bile tamir ettir yola devam et.
aynı sebeple değiştirmiştim pişmanım.

eja

uzaktan çalıştırma olsa da sonuçta makine çamaşırları kendisi doldurmayacak, deterjanı / yumuşatıcıyı kendisi koymayacak. çıkmadan önce bunları makineye birisinin koyması gerek. uzaktan çalıştırma için o kadar para vereceğinize erteleme fonksiyonu olan bir makine alın (halen kullandığınız makinede yoksa). evden çıkmadan önce yerleştirip, erteleyip çalıştırırsınız. örn program 2 saat sürüyorsa, 10 saat sonra eve gelecekseniz 8 saat erteleyin.

bu internete bağlanan makinelere nedense hiç güvenemiyorum. redditte birisi vardı, lg çamaşır makinesi günde yaklaşık 4 gb data upload ediyormuş.

inheritance

abi bu tur seylerde genelde basitlikten yanayim ben. bozulma ihtimali olan ekstra parca/ozellik olmasi bu tur uzun sure kullanilmasi beklenen urunlerde iskillendiriyor beni

camasir makinesinde/bulasik makinesinde doldurup hemen calistirmayi seciyorum ben de. hava eve gelmeden once calismis eve gelir gelmez bitmis, ha ben eve geldikten bir iki saat sonra bitmis cok fark etmiyor

fakyoras

zaman erteleme var zaten uzaktan çalıştırmayla aynı kapıya çıkıyor
akıllı/sensörlü modeller daha mantıklı

bir soru sorcam

hangi tarihten kaldigini bilmedigim bir miele var evde ama renginden belli eski oldugu, sadece keske temizletebilsem diyorum ama hicbir sorunu yok. kimildamiyor bile yerinden hayvan. yeni makineler birkac yil sonra samimiyeti ilerletip oturma odasina filan geliyormus calisirken.

buzdolabim da bilinmedik bir markaydi, cok eskiydi. buzlugu bozulunca verdim birine. buzlugu tamir olsaydi keske. cunku yeni aldigim buzdolabinin ust kisminda bile surekli buz oluyor. eskisi tas gibi calisiyordu.

ne varsa eski beyaz esyalarda var gercekten.

supergirl
1

mobil görünümden çık