Renkli rengarenk şişeler bana mı bir tek güzel geliyor tasarımları grafik şişe tasarımları ve Renkli sıvıların varligi. Minyatür olanları dışında büyük olanları da çok güzel ama tuzlu koleksiyon ve tehlikeli deprem vb direkt kırılır gider. Icki içmeyi de severim ama boş şişe saklamak daha az zevk veriyor.




 

yapabilmeyi denedim, çok da isterdim ama amansız bir iradesiz olduğum (olduğumuz) için vazgeçtim. çünkü hayvanatlar gibi içiyoruz evde el altında içki olunca.

awlmi

Bununla ilgili redditte forumlar muhakkak vardır onları bulup takılsanız delirirsiniz

grimavi

ufak çapta bir koleksiyonum var. içtiğim ve şişesini açmadığım bir çok içkim var. yurtdışı seyahatlerinde dönüşlerde aldıkça böyle bir şey oluştu ister istemez. ayrıca şişeler gerçekten muazzam ve ürünü almaya ikna ediyor. severek biriktirmeye devam ediyorum.

ruhlardan esinlenen karga

Tam manasında koleksiyon yapmıyorum çünkü içmeyeceksem benim için bir anlamı yok. Gittiğim yerlerden, giden gelenlerden, ithal eden tekellerden topladığım kıymetli viskilerim var, bi 15-20 şişeyi koruyorum genelde. Kimini açmadım, kimi bitmek üzere, değecek bir şey olursa ekliyorum.

Bitenlerin şişelerini, eğer viskiyi çok sevdiysem, dolunun yanında sergiliyorum. Koyacak yer bitene kadar tutarım boşları gibi duruyor.

Bruce

yakinim yapiyor hatta burada sormustum, ama bana hic $ik gorunmuyo ya vitrinde bir suru icki. kiyamadigim minik siseler varsa bellki

ala09

dolu içki biriktirmiyorum.
şişeler benim de hoşuma gidiyor. içtikten sonra atmaya kıyamıyorum. sağda sola tutuyorum bi süre. sonra ufak bi temizlik cinneti anında atıyorum.

ne atmaya kıyabiliyorum ne de saklamaya değer buluyorum.

biseysorcaktim

koleksiyon değeri olan olmayan 140 kadar şişelik bir koleksiyonum var. kendimce biriktiriyorum. izlemesi hoşuma gidiyor, tıpkı size güzel geldiği gibi. mini şişeleri bulmak daha zor. büyük şişelerden bir koleksiyon yapacaksanız zamanla mantarın gevşeyip alkolün uçmasına neden olması (bunu önlemek için şişenin başını parafilm bantla kapatıyorsun), şişelere uygun vitrin bulunması, daha sonra da uygun bir oda bulunması gibi sorunlar çıkıyor.
2. şişe olunca içmesi keyifli ama. biri koleksiyona biri tadıma...

MtKrt
1

mobil görünümden çık