olabilecek var mıdır acaba? Biraz expert bir konu, teknik olarak bir şey soracağım aynı zamanda bana da öğretilmesini istiyorum destek aldıgım işlemin. yardımcı olabilecekler mesajla ulaşırsa sevinirim. ücret mukabilinde tabii.




 

ücret mukabili buranın oluşumuna ters.

buradan sorsanız daha geniş bir kitleye hitap edersiniz diye düşünüyorum, saygılar.

Fodera

@fodera, teknik bir konuda destek istiyorum, spesifik bir konu hakkında. Sonrasında da konu ile ilgili teknik bilginin bana aktarılmasını istiyorum. Uzmanlık isteyen detaylı bir konudan bahsediyorum. Hem işlem hem de sonrasında konu ile ilgili eğitim verilmesi zaman alacak bir şey. Bu konuda ücreti mukabilinde dememin ne gibi bir problemi var sizce?

Halihazırda 2-3 cümleyle alınabilecek bir yardım olsa o şekilde yardım isterdim. Ayrıca konunun içeriği confidential olabilir, niye buradan açıkça soruyorum. BEn etik olarak geniş kapsamlı bu tarz konularda herkesin uzmanlık alanına saygı duyup, karsılığı ne ise iletmeyi tercih ederim.

Verdiğiniz cevabın benim soruma hiçbir katkısı yok. Cevap verme ihtiyacı duymanıza anlam veremedim. Konu ile ilgili düşüncelerinizi sormadım zira, gayet açık bir şekilde duyuru açma amacım belli ve ortada.

patlamis misir
1

mobil görünümden çık