çok çeşit var anlamıyorum da hiç. yaz sabahları soğuk, kış sabahları sıcak kahvemi koyup çıkacağım. arada bir çok acil durumda çocuğun da çorbası girer en fazla.

hangisini almalı ki?


 

Trigger action alma, never leak al. Ha yine never leak sahibi olarak söylüyorum: daha önce kullandığım thermos ve emsa (alman malı bu) stanley'den çok daha iyiydi.

prole

Neverleak kullaniyorum memnunum. Trigger action gibi agiz kismi acikta degil, daha hijyenik

mor oje

Ben de Trigger Action modelini öneriyorum, neden dersen ben Trigger Action modelini kullanıyorum ve mutluyum, siz de kullanın siz de mutlu olun. #işbirliğideğil#

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Stanley sormuşsun ama contigo önerisiyle geldim. ağız kısmı benim için önemliydi çok araştırarak almıştım. çocuklarda da çok görüyorum bu modeli. stanley neverleake benziyor ama ekstra olarak ensesindeki tuşa basarak içiyorsun, tuşa basmazsan dökülmüyor. unutkan olduğum için o tuş olmasaydı elli defa üstüme dökmüştüm

www.trendyol.com

titanyum22

Bir 10 yıldır Trendix kullanıyorum, bir defa bile üzmedi. Yaklaşık 6 saat kadar sıcak tutuyor (maalesef soğuk performansını bilmiyorum) üstelik de damla akıtmıyor. Hatta o kadar sıcak tutuyor ki ben ağzıma götürüp içemem, termosun yanında bardak taşırım öyle bir sıcak tutma.

charbiel

stanley the aerolight transit modlini kullanıyorum, memnunum.

antihero
1

mobil görünümden çık