Merhaba,

Expedia altyapısı kullanan hotels.com üzerinden bir yurtdışı otel randevusu yapmıştım. Normalde bu tip rezervasyonları iptal edilebilir ve tüm tutar otelde ödemeli şeklinde yapıyorum ve eğer seyahat iptal olursa, iptal tarihi geçmeden rezervasyonu herhangi bir mastraf olmadan iptal edebiliyorum.

Ancak iptal etmediğim bir rezervasyon oldu ve bugün check-in yapmam gerekti. Unuttuğum için vaktinde iptal edemedim ve şimdi ssiteme girdiğimde de süresi geçtiği için iptal edemiyorum. OTele mesaj atıp gelemeyeceğimi ve rezervasyonu iptal etmelerini istedim.

Bu arada süresi geçtiği halde hotels.com üzerinden kredi kartımdan herhangi bir para çekilmedi. Hotels.com'a kayıtlı kredi kartımı iptal ettim. Para çekilmemesi için yeterli mi bu? Başka yapabileceğim bir şey var mı?

 

ben aynı durumda hotels.com müşteri hizmetleri ile görüştüm, otel ile görüşüp iptal onayı aldılar ve iptal ettiler. devamlı müşteriyseniz o şekilde şansınızı deneyin, yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

mustafakesekci

yaptığınız rezervasyonda kart bilgileriniz otele iletilir. eğer otelde offline mail order sistemi varsa kartı iptal etseniz dahi ücreti alabilirler. ama çoğu otel artık bununla uğraşmıyor. ödemenin tahsil edilemediğini belirtip sizi kara listeye alıyorlar.

bravoteam
1

mobil görünümden çık