selamlar, ipad araştırıyorum, avrupada tr ye göre 80-85 euro gibi bir fiyat avantajı sağlıyordu. ancak garanti konusunda kafam karıştı. şansa da geçen haftalarda kardeşimin ipadi bozuldu ve garantiden yaptırdılar.

şöyle bir açıklamaya denk geldim: "Tüketiciler için çok ciddi bir avantaj olan uygulama, yurt dışı satın alımlarında geçerli değil. Üstelik sadece 1 yıllık ek avantajı değil, cihazın satış sonrası garantili hizmetlerinden de hiç yararlanamadıkları için 2 yıllık garanti süresinin tamamını kaybediyorlar.” dedi."

siz olsanız bu fiyat farkı için garanti eksikliğini kabul edermiydiniz

 

iPad 2’den beri iPad kullanıyorum, düz kullanıcıyım, hiç servise ihtiyacım olmadı bugüne kadar, çevremde de duymadım. Yani genel olarak Apple ürünleri servis ihtiyacı pek duymuyor desek yanlış olmaz herhalde. Fakat aradaki yaklaşık 3000 lira büyük bir para değil. Ben olsam Türkiye’den taksitle alır kafam rahat kullanırdım.

orient blue

bence değmez ama şu ana kadar aldığım apple ürünlerinde de hiç garantiye işim düşmedi. şahsen o riski alırdım sanırım ama başkasına tavsiye edip vebale girmem. telefon gibi yarı yarıya fiyat farkı olsa neyse ama bahsettiğiniz tutar muhtemelen %10 civarı ancak fark eder.

mustafakesekci

ben ederdim. full apple ekosistemindeyim, ipad'in ekranında beyaz bir nokta belirdi sonra minik bir alana dönüştü. garanti kapsamında değişti mesela. garanti bitince yine aynısı oldu ve elimde patladı maalesef. demem o ki ürün tamir masrafları o kadar yüksek ki o farka değer.

eisberg

selam, sim kart olmayan modeller için fark yüksek değil, türkiyeden alınanda 2 yıl garanti var, yurtdışından alınanların 1 yıl garantisi var, türkiye de garanti geçerli olsa bile türkiyeden almanı tavsiye ederim.

ravenudon

yurtdisindan alinan iPad'lerin hepsi 1 yil Apple garantisi altindadir. servise gidememe sorunu yok. Sim karti olan bir modelse, servise girebilmesi icin imei kaydi olmasi lazim ki bu da TR'nin kostugu bir sart, Apple'in degil.

2 yil garanti Turkiye'den alinanlarda oluyor.

supergirl
1

mobil görünümden çık