[q]
(3) 

Tuslu Telefon

14 #1592414
Babamin (83 yasinda) telefonunda sorun var, yeni tuslu/akilsiz telefon almak istiyorum. Ne onerirsiniz su aralar?

Ikinci olarak telefoncular artik eski tip telefonlari tamir etmekle ugrasiyor mu? Mevcut telefonu Hiking X9 diye bir sey, ama pili hic gitmiyor su artik.


Tesekkurler

 

Samsung b310

Tabi tamirci bulmakta zorluk yaşarsınız. Ama bunların bataryası elle değiştiriliyor zaten iphone gibi servise vermenize gerek yok. Onun dışında çıkacak arızalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz belki ama telefonun kendisi 900 lira gibi birşey zaten. Tamiri ederinden çok tutar.

nuevo

Tesekkurler, bakayim hemen.

www.akakce.com

Surada cikan nokia'lar hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bu tip ucuncu parti saticilardan alinca sorun yasanir mi bir de?

14

Hocam dikkat etmeniz gereken konular bence şunlar

- Şarj girişi mümkünse micro usb olsun. Type c olsa daha iyi ama bunlarda type c çok mümkün değil. Burada amaç antin kuntin değişik bir şarj aleti olmasın evinden uzak olduğunda falan kolayca alternatif bir şarj aleti bulabilsin adam.
- Alacağınız modelin internette bataryası satılsın. Ki batarya ölünce hemen alıp değiştirirsiniz.
- Üçüncü satıcılardan sorun yaşayabilirsiniz. Satıcı yorumlarını özellikle okuyun bazıları btk kayıtsız cihaz gönderebiliyor ve epttavm den uzak durun. Orada sahte mal daha çok oluyor.

Bunun dışında bence asker telefonu önerileri diye araştırın. En çok buna ihtiyacı olanlar onlar. Onların yorumlarından bilgi edinin.

İlettiğiniz telefonların çoğunu bilmiyorum. b310 başarılı ama. Yine de yukarıda saydığım kriterlere dikkat ederseniz bir sıkıntı yaşamazsınız. Sonuçta çok basit bir telefon alıyorsunuz ne kadar farklı olabilir ki.

nuevo
1

mobil görünümden çık