selamlar arkadaşlar. hamileler için olmazsa olmaz, keşke en başta alsaydım dediğiniz en harika ürünler nelerdir? kategori vermiyorum şunu kesin almalısın diyeceğiniz faydalı olduğunu düşündüğünüz herşeyi üzerime atabilirsiniz:))




 

hamilelik süreci için:
hamile yastığı
magnezyum
çatlak kremi
emzirmeye başlamadan önce emzirme danışmanı****
bebek sahibi olmadan önce okunacak ebeveynlik kitabı

kullanıcı adı

Erkeğim ama cevap verebilir miyim?
Yılan gibi olan hamile yastıkları var. Bacak atmalık sarılmalık. Karın büyüyünce rahat uyumak için çok işe yarıyor

kisa

Aslında hamilelik döneminde pek bir şey lazım olmuyor. Hamile yastıgı denilen şeyin yerine normal yastık da oluyor. Hamilelik döneminde Elenatal 1 vitamini çok kritik. Asıl olay bebiş dogunca başlıyor. O yöne dogru odaklı olmak daha faydalı. Yani bebiş bakımıyla alakalı kitaplar egitimler önemli

limonlu eksi

Olmazsa olmaz doğum sonrası için gümüş kapak. İlk emzirmeye başladığınız günlerde meme uçları yara oluyor. Dayanılmaz bir acı... gümüş kapak tek çare. Doğum öncesi kullanırsanız, yara olmuyor ayrıca. Bir de hamile yogasi öneririm. Coook iyi geliyor bedeninize.

honfleur

Bu biraz herkesin ihtiyacına göre değişiyor. Şahsen ben yukarıdaki önerilerden magnezyum ve gümüş kapak hariç hiçbirine ihtiyaç duymadım. Çatlak kremi olarak sadece kaliteli bir Hindistan cevizi yağı kullandım. Birinde 10 diğerinde 11 kg aldığım için mi yoksa keramet yağda mıydı bilmiyorum ama çatlamadım. Uyurken de sıkıntım yoktu hamile yastığı falan almadım.

İki oğlum da asla emzik ve biberon kabul etmedi mama da sevmediler. Keşke emzik alsalardı ama. Hep emerek uyudular maalesef. Biri 25 diğeri 26 ay anne sütü aldı. İlk zamanlar çok yara olduğu için lansinoh lanolin krem kullandım.
www.dermoeczanem.com

Bir de silverette gümüş kalkanlar dan kullandım. En çok bunlar işime yaramıştı.

Emzirme yastığı yine şart bence insanın beli sırtı ağrıyor yoksa.

kullanicadi

Ben de hamileyim, hastane için özellikle depend bez kendiniz için mutlaka alın dedi herkes ayrıca gümüş kapak ve göğüs ucu kremini de herkes tavsiye etti. Ben bir de hamile emniyet kemeri aldım inanılmaz rahat ediyorsunuz en başından beri iyi ki aldığım dediğim bir şey, hamile yastığı almadım normal yastıklarla idare ediyoeum ama ilerleyen haftalarda çok zor uyumak belki hamile yastığı işe yarar, emzirme sütyeni de almak şart ama ona son haftalarda bedeninize uygun olarak alırsınız

esinikaybetmiscorap.

doktorun izin vermesi ile birlikte hamilelik pilatesi/yogası son haftaya kadar. hamileliğimde iyi ki yapmışım dediğim tek şey. hem vücudum rahatladı hem doğumum çok kolaylaştı, doğum sonrası toparlanmam çok kolaylaştı.
ikincisi doğum sonrası için şimdiden bir emzirme danışmanı ayarlamak, ilk günler bebek tuttu, tutamadı süt geldi gelmedi stresini yaşamaktansa bir danışman ile çalışıp sana yardımcı olması paha biçilemez.

wendyangelamoiradarling
1

mobil görünümden çık