Havalar soğudu birden İstanbul'da. Ceket, mont gibi ne önerirsiniz üstüme giymelik? Örnek atabilirseniz benzerlerini araştırırım ben. Gerçi büyük beden olduğum için seçeneklerim sınırlı oluyor ne yazık ki ama... Tchibo ve Marks&Spencer'da bedenim var, oralardan da önerileriniz olursa almak isterim.




 

güzel bir rüzgarlık iş görür. havalar aşırı soğumadığı sürece içine giydiğiniz şeyi değiştirerek uyum sağlarsınız. kalın bir şey alınca her zaman giyilemiyor. bütün spor markalarında var, bütçenize göre bakın.

yağmurdan da korusun derseniz ayrı, o zaman biraz daha outdoor şeylere bakmanız gerekir ama yağmurda da yürünmüyor ki :)

awlmi

@awlmi çok teşekkürler. ekim ayında rüzgarlık yeter belki ama sonrası da kış artık iyice. tüm yaz kışın gelmesini bekledim yürüyüşe başlamak için, çığ da düşse yürümek istiyorum :d

anna sun

Termal & sauna eşofman al.

yurtsuz john

Ben şundan aldım. Henüz giyecek kadar hava soğumadı. Ama hem üstte güzel duruyor hem de rüzgarı kestiğini düşündüğüm bir yapısı var.
www.decathlon.com.tr

Amaranta ursula

Sunusa hesapla yuruyunce fena isinip terlicen en iyisi termal esofman al

Zetnikov

Membran malzemeden yağmurluk ve yürüyüş pantolonu, bunlar zaten yağmuru soğuğu geçirmez içine de Dri-Fit malzemeden bir şeyler giyersin yeter, ben naçizane sauna-termal giysiler giyip gereksiz terlemeyi ve o teri dışarı atamayacağın için sürekli cildin üstünde kalmasını hem doğru bulmuyorum hem de çok rahatsız edici.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

1 yıldan uzun zamandır Günde ortalama 10 km yürürüm.
Kış için tercihim penye t-shirt üzerine polar kapsonlu sweatshirt.
Altına kalın içi polar gibi olan eşofmanlar iyi, rahat (sarmayan) kot, kargo pantolon en güzel tercihler.
Çok üşüyen biriyseniz termal içlikler var ama yürüyüş temposu arttıkça vücut ısınıdığı için çok gerek olmaz aslında.
Bir de yürüyüşte devamlılık çok önemli, yağmurdan mazeret üretmemek için bir de yağmurluk iş görür.
Ben decathlondan aldım çoğunu.

Yürüyüşünüzü başta 1 saat, 5 km'den az olmayacak şekilde planlarsanız kilo atmakta ciddi faydası var.

mhm

Havalar serinliyor terinizin üzerinizde kalmaması çok önemli şu therma cool vs her markanın farklı isimlendirdiği termal giyim gerçekten çok işe yarar.

Uzun kollu termal üzerine termal t shirt + üzerine rüzgar kesen hafif bir şey uygun olur bence. (Spor gurusu hiç değilim bi dönem sağlam bisiklet binmişliğim var yalnızca ama. Yakın zamanda üç beş yürümeye başladım)

spor mağazalarının koşu ve outdoor kısımlarında rüzgar kesici zımbırtılar oluyor.

hedep
1

mobil görünümden çık