4 yetişkin 180 üstü erkek, bir de 160'larda anam :)

Üsküp - Ohri - Tiran - Budva - Priştine - Üsküp şeklinde bir rotada 4 günde yaklaşık 1000 km yol yapacağız.

Kiralama şirketi i30 önerdi ama c sınıfı olmasına rağmen buna sığar mıyız?

Daha büyük bir şey mi istesem?

 

Hocam anne hanım önde otursa arkadaki 3 erkek "bir arabaya 3 fil binmiş" gibi olur sıfır konforlu bir seyahat olur bence.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

gidersiniz fakat bel sırt agrılarıyla birbirinizden, arabadan, ayak bastıgınız her yerden ve hayattan nefret ede ede gidersiniz. i30 iç hacmi çok küçük bir araba

limonlu eksi

Arka uclu cok iri degilse saft tuneli olmayan araclar baya fark ediyor. 3 yetiskin ebatlarinda kisi arkada gittik, cok rahatsiz degildi. Bunu bilme sansi yoksa eger o zaman ya mumkun olan en buyuk arac olmali. Mesela hafif ticari varsa o da iyi olabilir.

mbond

Şimdi kiralama şirketiyle konuştum günlük 10 euro farkla Corolla sedan verebilirim dedi. Sizce değer mi aradaki farka? Corolla daha iyi midir i30'dan?

chicha_v2

Hocam onda muhtemelen şaft tüneli yoktur bir miktar daha rahattır ama 1.80 boyunda biri için diz ve kafa mesafesi 2 parmaktan fazla değildir diye tahmin ediyorum arkada taraf için.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

ikisi arasında çok bir fark yok lenght kısmına bak, www.drive.com.au

i30 un arkası bacak boyu baya kısa bence 8 kişiliklere falan bakın yoksa eziyet olur hiç durmadan saatlerce gidilecekse 1.80 insan için

eja

5 kişi 1000 km çok fazla, arkadaki 180 üstü erkek sürekli temas halinde olacak ki bu çok yorucu olur, bence 6 kişilik vito, panelvan tarzı bir araç bakın ya da aranızdan bir kişi gelmesin.

gezegen olan pluton
1

mobil görünümden çık