Kızla geçen yaz sadece bir kere date'e çıktık. Pek iyi geçmemişti. Sonra ben hemen şehirden ayrılacağım için daha fazla üstelememiştim. İnstagram'da hâlâ attığım her story'e bakıyor ama bir şey yazmıyor. Sessiz bir tip gibi. Biriyle takılıyor mu onu da bilmiyorum. Yazayım mı? Ne yazayım?




 

at, kesinlikle at. atmamanın faydası ne ki?

kisa

Arkadaşlar erkek olarak istiyorsanız adım atın, eğer 2. Kere de boş ya da soğuk yapıyorsa o zaman bi daha olmasın. kadının adım atmayan adama sıcak yapacağını düşünmeyin. Kurallar halâ aynı.

Cremisi

aynı şehirdeysen yaz

bir soru sorcam

Atmak istiyorsan at. İsteyenin bir yüzü kara cevap vermeyen gündüz feneri. Bir şey yazmıyorsa storylerini takip ettiğini/baktığını nereden biliyorsun? Herhanhi bir etkileşim yoksa bir story'i açıp sırayla giderken arada geçiyor olma ihtimalin çok yüksek.

nawar

Niye atacaksınız merak ettim. Anladığım kadarıyla kızdan çok etkilenmemişsiniz, aklınızda kalmamış. Sadece takılma isteği için yazmanızı eski kafalı biri olarak sevemedim. Yazacak olursanız lütfen niyetinizi doğru bir şekilde aktardiginizdan emin olun ki hayal kırıklığı yaşamasın. Hala sizi takip ediyorsa bir sekilde sizden daha fazla etkilenmiş olabilir

aslagülümseyenbirkediyegüvenme

1) Takılmak için yazmak istediğim nerden çıktı? Niyetimi nerden okudunuz?
2) Aklımda kalmadığını kim söyledi?
3) Etkilenmediğimi nerden çıkardınız?
4) Kıza durduk yere niyet mektubu mu yazayım? Çok komik. Selam verir muhabbeti başlatırsın, muhabbetin gelişmine göre onun istediği de benim niyetim de belli olur zaten.
5) İnsanlar neden bazı şeylerin detaylarını bilmeden başkaları hakkında kesin hükümlere varıyorlar?

kakaolu kremali biskuvi

@arti 1 kakaolu kremali biskuvi

niyeti ne olursa olsun kiza ne yazacak mesela? bu hafta sonu evlenelim mi yazacak? ya da bu aksam bosum seviselim mi yazacak? niyetini belli etmek ne demek hakikaten? cikarsin, bulusursun, zaman gecirirsin, her sey dogal bir sekilde gelisir. robot muyuz biz aga?

atma kral ilk date basarisiz gectiyse.

baldur2

Eğer aklınız kaldıysa bence ikinci kez görüşmek istediğinizi söyleyin, ilgisi varsa kabul eder, yoksa gelmez ve siz de sayfayı kapatırsınız. Adım atmadan sonucu bilemezsiniz, cesur olun, olmazsa olmaz da, ya olursa:)

mslny
1

mobil görünümden çık