Türk t kullanıyorum. Isyerim haricinde bulunduğum yerlerde internette sorun yok fakat isyerine geldiğimde şöyle bir sorun oluyor. Öğlene kadar sıkıntısız girebildigim İnternete öğlenden sonraları giremez hale geliyorum. Bunun nedeni nedir? Müşteri hizmetleri ile çözülecek bireysel bir sorun değil benim tahminime göre. Siz ne önerirsiniz.




 

Hocam laf sokuyormus gibi algilama senin bu dedigin sorun en az 15 yil once olan bi sorundu yani oylenbisey vardi gercekten ama bu sorunla ben istanbulda yasiyorum avrupa yakasinda dedigim gibi en az 15 senedir bu tarz bisi yasamadim ve boyle birsey cevremdende duymadim.

Ozet geciyorum. Mazide kaldi boyle seyler normalde.

Tavsiyem sen bi operator degistir. Turknet yok mu hocam fiyati okay evlere 1000 lik baglanti hizi veriyor. Mantiken alsan boyle bisey her tarafi yavaslasa sana en kotu gene 500mbps hiz verir hoc tinlamazsin. Ben boyle dusunuyorum

Zetnikov

Hocam ben mobil internetten bahsediyorum. Yazdıklarıma tekrar bakarsan iş yerinde sadece böyle oluyor belirli bir saat sonra diye söylüyorum. Ben de yıllarca kullandım fakat hani belirli bir yerde ya çeker ya çekmez bu sabahları gayet iyiyken öğlene doğru girilmez oluyor.

dedeminhirkasi

baz istasyonunun belli kapasitesi var. insanlar ogle molasinda sosyal medya falan bakmaya basliyor. asiri yuklenmeden dolayi dusuyordur.

buenosdias
1

mobil görünümden çık