Öyle bir maddi imkanı varsa alsın ne olacak, linke bakmadım ama başlığa göre konuşuyorum. Yoktan var etmesi gerekiyorsa aptallık olur.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

bizde altın bilezik takılır genelde ama ev araba alan da duydum.

titanyum22

Linke bakmadım zira İngilizcem yok. Yeni doğurmuş olduğu için hediye edilecekse, imkanlar müsaitse alınır, olabilir. Müsait değilse imkanlar neye izin veriyorsa o yapılır.

Önemli olan bebek doğunca o kadının işini kolaylaştırmak, bebeğe bakma sürecinde ev işlerini çalışma hayatını bir sürü ıvır zıvır o kadının tepesine yığmamak, enerjisini toparlayıp vücudunun kendine gelmesini sağlayacak imkanı tanımak bence. Anne olmak evin her işini yüklenmek değil, hele ilk yıllarda. Böyle yapılırsa o kadının orta ve uzun vadede hem beden sağlığından hem ruh sağlığından çalmış olunur.

muhayyer divan

Evlilikte edinilmiş mallar zaten (kimin üzerinde olduğundan bağımsız olarak) hukuken ortaktır. Bu şahıs 'Kendine' ev alabiliyormu ki eşine ev alsın?

Arabayı anlarım da. Onun da hukuken adı, ailenin ikinci arabasıdır.

Hediye denen şeyde de, ailenin gelir düzeyine göre değişir gerçi de belirli bir meblağdan sonra anlam bozulması olur.

Mirket

cevap: paraya bakar.

belki senelerce cocuk icin ugrastilar, adam yasim gecmeden cocugum olsa hayali kuruyordu, kafasinda da bir cinsiyet vardi o da tuttu diyelim, parasi varsa gider arac da alir, ev de alir ucak da..

cooperr
1

mobil görünümden çık