s.b?




 

Hayır tabii ki yüzde yüz diye bir şey yok ama bakımı düzgün yapılmış bir uçak diğer toplu taşımalardan çok daha güvenlidir.

Çünkü çok pahalılar, bakımları ciddiyetle yapılıyor ve emin ol şirket senden daha çok korkuyor uçağının düşmesinden.

chicha_v2

küçük uçaklarda bazı iyi opsiyonlar var.

örn:
www.youtube.com

awlmi

Yoktur

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab

teorik olarak planörlerin yüzde yüz güvenli olması lazım çünkü motor yok :D havada müthiş bir süzülme mesafesi var falan ama onda bile kalkış sırasında sıkıntı çıkıp ölenler var. Araştırsak havada mekanik aksamdaki bir sorundan dolayı düşen falan da vardır herhalde.

nhk ni youkosu

Yüzde yüz güvenli pilot vardır, uçak değil. İyi bir pilot, yola çıkmadan önce uçağın her şeyini kontrol eder ve onaylar, güzergahı analiz eder ve tüm bunları titizlikle yapar. Ne uçağa, ne de teknisyenlere filan güvenemez. Kendi kontrollerini yapması da görevidir zaten, yoksa pilot olmaz. Havacılık kanunları da bunu zorunlu kılar, her yolculuk öncesi checklist kontrol edilir. Araba gibi değil yani.

alfired

Eger kaza yapma ihtimalini soruyorsan yuzde olarak havada ucmak karadan baya cok guvenli diye biliyorum google amcaya sorabilirsin

Zetnikov

kesin olarak söyleyebilirim yoktur.
insan faktörü olan her yerde hata mevcuttur.

basond

yüzde yüz güvenli herhangi bir taşıt var mı?

synesthesia

şunu da çok merak ediyorum, mesela geçmişte titanic için çok zor batar denmiş ama batmış ya, jetler içinde de böyle iddialı üretimler oldu mu? birde zengin kızların uçağı düşmüştü ya iran'a o uçakta çok sağlammış sanırım.

geveze yazar

eger netflix varsa downfall' u izlemeni tavsiye ederim. sonra da taniklik edenlerin nasil olduruldugune bakabilirsin.

kassiopeia
1

mobil görünümden çık