selam, soru başlıkta aslında. Devasa boyutlar olmayan karlı ne ürünler gider gelir. ben bazı eticaret platformalarına göre baktım da çok da bir şey bulamadım sizler ne dersiniz.




 

Klasik olarak hep PS5 falan soyleniyor, bilmiyorum piyasa ne derece bir doygunluk icerisinde o konuda. Teknik bilgi varsa ikinci el Apple urunlerinde fiyat farki var gibi ama satamama riski de iceriyor. Columbia urunleri nedense cok farkediyor. Ozellikle yeni modellerde direk 2 kat fark var, outlete falan gidilebiliyorsa gene iyi firsatlar olabilir, insanlar guvenip iyi para verip alirlar mi bilmiyorum.

Geriye bir de gorece nis urunler kaliyor. Mesela motorcu kiyafetleri, vespa uyumlu malossi beyin falan, ilgi alaniniza giren konulardaki urunlere goz atilabilir.

mbond

Apple ürünleri kesinlikle değil. İmei ücretinden sonra telefon işi bitti. Diğer Apple ürünleri ise Türkiye’de daha ucuz genelde, pozitif teknolojiye bakın inanmıyorsanız. Zaten Avrupa’dan alacağınız Apple ürünleri bir hayli pahalı olacak, Amerika olsa neyse yani.
Ps5 Türkiye’de şu an 36k tl. Amazon’da 500 Euro 17k tl.

Outdoor ürünleri Türkiye’ye kıyasla kat ve kat ucuz. +1

Kasım da ps 5 pro çıkacak, Türkiye’de zaten dudak uçuklatıcı bir fiyatı olur/ ya da gelmeyebilir bile. Karaborsada iyi gider ilk çıktığı zaman. Tabii bu mağdur insandan yararlanmak olur çok zalimce ://

substituent

Parfüm.
Nocibe, notino, my origines.

logisticsmanager

Outdoor urunler mantikli olabilir gibi tesekkurler

optimistbakunin
1

mobil görünümden çık