güncel ortalama fiyatları nedir?
iki yan yana bir tanede farklı yerde toplamda üç tane implant yaptırmam gerekiyor. ortalama ne kadara patlar. dişler çekilirken diş hekimime sordum du toparlaması için 6ay beklicez sonra ayarlarız bir şeyler dediydi. haftaya gideceğim pazarlık için soruyorum.

birde instagram reklamlarda devamlı çıkıyor 3500e 5000e farklı farklı kampanyalar. bunlar tek implantın fiyatımı üstüne yapılacak dişte dahil midir.

fiyat alırken ikisini birden mi veriyorlar.

 

5000e falan pek yapmazlar muhtemelen. ortalama 10000-15000TL arası tek diş için normal olabilir. en azından ben böyle rakamlar duydum.

enteg

çok geniş bir skalada fiyatlar olabiliyor. ama şunu söyleyeyim t tabii ki bütçe meselesi yanlış anlaşılmasın ama istanbul için konuşuyorum her şey dahil 700-800 eur'un altında fiyat varsa ben orda yaptırmazdım çünkü implanta ve kaplamasına güvenmezdim (eğer tanıdık değilse). çünkü rüştünü ispatlamış implantlar bir tık pahalı oluyor.

ben geçen sene tek implant yaptırdım, diş çekildi ve aynı anda vida yerleştirilip üstüne geçici diş yapıldı, hiç dişsiz gezmedim. 3 ay sonra da kalıcı diş yapıldı üstüne. medicadent ataşehir'i öneririm ama bir tık tuzlu olabilir.

daha önce başka bir yerde farklı bir dişim için denemiştim, gerizekalı dişçi beceremedi (ki arkadaş amerikada implantoloji y.lisansı yapmıştı), çektiğimle kaldım. mecburen köprü yapıldı. emin olduğunuz yere gidin mutlaka.

awlmi

diş teknisyeni olarak söylüyorum, 3-5 binlere implantı çok sağlıklı yapabildiklerini düşünmüyorum. Şu an rekabet çok fazla ama, iyi bir cerraha başvurduğunuzda size 10-15k'lardan başlayan fiyatlar verecektir. implantın cerrahisinde dikkat edilmesi gereken bir çok unsur vardır, herhangi birine gitmemeniz tavsiye olunur. bunda elbette cerrahın çalıştığı laboratuvarda çok etkilidir, iyi bir hekime kendinizi bırakınız ve fiyata göre hareket etmeyiniz lütfen.

herseysoyledigimgibioldu

diş kuş saç kliniğinde çalışıyorum

implantın çivisi, geçici diş takma zart zurt yani ilk seans işlemleri için 750 öyro alıyoruz. 6 ay sonra tepesine kondurduğumuz krona da 300 alıyoruz. totalde 1050 öyro

titanyum22

türk implant 4 adet 20 bin tl civarında piyasası şu an, ama tek implantı 30 bine yapan da var. çevre meselesi bu olay.

die fetten jahre sind vorbei

discilik malzemeleri dovize bagli, yurtdisi fiyatlarini bilen birisi olarak tahminim eli yuzu duzgun yerlerde dis basina 20bin civari isterler.

dis basina 3-5bin bana asiri ucuz geldi, dikkat ediniz..

cooperr

Şehir neresi o da önemli?

Bizim antepte 7bin e taktığımız implanta istanbulda 12-15 diyebiliyorlar.

5bin - 30bin arası değişiyor implantların tane ücreti.

Türk marka mı yaptıracaksınız yoksa ithal mi olacak ona değiştiriyor.

Kliniğin bulunduğu yerin kirasına ve çalışan sayısına göre de değişebiliyor.

İtalse de kore mi, fransız mı, alman mı... onların da kendi içerisinde kaliteleri değişiyor.

Hatta size alman takıcaz derler giderler evet gerçekten alman takarlar ama almanın en kötüsünü takarlar bir anlamı olmaz üstüne çok para alırlar.

Yani alman ama opel mi porsche mi ona da bakmak lazım.

Kalite değiştikçe ne değişiyor? İmplantın vücuda uyumluluğu artıyor. Yani birinin fail olma ihtimali %0.5 ise diğerinin %1 oluyor. En kötüsünün %2-3-4 oluyor.

Ha bazı bünyeler var çivi çak vücut kabul ediyor tutunuyor, bazı bünyeler var en iyisini tak tutmayabiliyor. kemiğin, etin, vücut değerlerinin de hesaba katıldığı bir işlem. zaten çok sıkıntı olsa takmazlardı demek ki öyle bir sıkıntı yok neyse ki.

Siz fiyat alırken menşei ve marka olarak fiyat alın özelden sorun biz de bir bakalım.

Popüler markalar taktırmaya çalışın çünkü bunların özel vidaları oluyor, yarın öbür gün bir sıkıntı olur aynı doktoru bulamazsınız piyasada rahat bulunabilen, geçmişi olan bir marka olsun yani.

Size bir kaç seçenek sunsunlar, değerlendiririz.

Belki antep uçak bileti + konaklama ile aynı paraya getiririz buraya gelirsiniz ^^

ananiyimioguz

oguzcum dukkanin onunu kapatma, biz de ekmegimizin pesindeyiz..

cooperr

sdfjsdjg sizin ekmek biraz pahalıymıs hocam

ananiyimioguz

Yeni eşim taktırdı, daha doğrusu süreci başlattı önümüzdeki ay tamamlanacak. 21000 TL.

Bir de diş çekilsin toparlansın sonra yaparız kısmı biraz garip geldi. Ben 10 yıl önce yaptırırken doktorum aynı anda çekip implantı yapmıştı ve bu şekilde daha iyi olacağını söylemişti iyi hatırlıyorum.

va
1

mobil görünümden çık