Flörtleştiğiniz, cilveleştiğiniz bir erkek veya kadın muhabbetin tam ortasında size karşı cinsten birinin fotoğrafını atıp ''yiaa çok yakışıklı değil mi, çok güzel değil mi? Çok yükseliyorum, çok azıyorum eğveeğve'' diye yazsa ne düşünürsünüz?

Şimdi ben onun eşiktekinden beşiktekine sövsem hata mı yapmış olurum?


 

Belki de biz çok anlam yüklemişizdir.
Önce böyle düşünüp tavır almakta fayda var.

Böyle şerefsizler var tabii ki ama hangi birine söveceksin ki.
Her şeye rağmen çizgisini bozmamalı insan.

Geçmiş olsun.

mutekebbir

Hocam belkide sen flörtleştiğini sanıyorsundur. Belkide karşındaki insan flörtüzdür huyu böyledir.

komando kani var bende

güzel diyebilir, yakışılıya da eyvaAllah, ama diğerleri ne Allasen. sizz yine de sövmeyin de. böyle de gitmez hatun diye uyarın.

geveze yazar

friendzone a atiyor ya da test.
her türlü de flörtü bitirmek yoluna bakmak icin gecerli sebep.

bi de ne flörtmüs ya. eskiden yoktu bu kadar flört ha. biz gözümüzü kapatip bir kisiyle hemen sevgili olurduk. simdi flörtler 3-4 ay sürüyor sevisme olmadan. bu kadar sürede zaten karsindaki brad pitt olsa yaptiklari uyuz gelmeye baslar.

robert bosch

belki de siz flörtleştiğinizi zannediyorsunuzdur, karşı taraf sizin kadar ciddiye almıyordur? laf olsun torba dolsun diye sohbet ediyordur belki? düzgün insanlar seçmek lazım. yoksa düzgün birisi ilişkinin başında, flörtleşme aşamasında şöyle hareketler yapmaz.

candide

Kendin ol, nasıl istiyorsan öyle davran, fakat problemleri konuşarak çözmeye çalışmak iyidir.

muhayyer divan

"çok azıyorum" mu?

mağarama gidem grşrz

titanyum22

@candide

kavun değil ki g*tünü koklayıp seçeyim. bu anlattığım burada oluyor bu arada.

yurtsuz john

eğveeğve şeklinde gülen biri aramızdaysa bilmek hepimizin hakkı. Gerekirse para toplar yardım ederiz.

Bruce

" çöööşşş " deyin bence ona.

hep yorgunum

eğveeğve böyle yazdıysa kullanıcı tahmin ettim:)

Kahvedesu

bknz: flört nedir, nasıl yapılır?

sen şimdi bu duruma bir tepki verdin ya, eşiktekine beşiktekine sövdün, ohhh içinin yağları erisin, oyunu kaybettin. hanım kişi başkasına gidecek.

bu tür davranışların sebebi senin vereceğin tepkiyi öğrenmek, duygularınla karar verip ona göre davranan bir insansın demekki, ilişki ilerlese ve bir anlaşmazlık çıksa çekip vuracaksın demekki, düşün ki daha ilişki bile yok ortada ana avrat küfür eden kişi ilişki başladığında neler yapar? kadın bu tür davranışlarla bunu öğrenmeye çalışıyor.

sana sorsa dese ki şu şu durumda ne yaparsın, hmm bi düşüneyim dersin ve olabilecek en mantıklı cevabı verirsin, hepimiz öyleyiz, araba ile giderken kaza yaptın ne yaparsın diye sorsalar oturur anlatırsın, önce kendimi yokların, sonra yanımdakileri yoklarım, araçtan çıkarım, diğerlerini çıkartırım, vs. vs. vs. ama başına geldiğinde öyle olmuyor bambaşka eylemler yapıyorsun, biri düşünerek cevaplandırılmış bir şey, diğeri ise o durumun içinden cevaplandırılmış bir şey,

hani var ya sokak röportajlarında, israile gidelim savaşalım diyenlere hemen otobüs kalkıyo götürelim abi diyince yan çiziyorlar, işte o aradaki farkı görebilmek için bunu yapıyorlar. sözünle özün bir mi? yoksa insanın ağzı torba değil, dilin de kemiği yok istediğini söylebilirsin, istersen yolda giderken bir apartman gösterip şu apartmanın yarısı bizim de, ne yapacak tapusunu mu soracak? ee ağzından çıkanla gerçeği nasıl ayırt edecek?


sen gerçekte söylediğin gibimisin, yoksa sallıyormusun? vereceğin tepkiler neler olacak, kendini tanıyormusun? bunu öğreniyor hanım kişisi.

yukarıdaki durumda karşı taraf şunu öğrenmiş oldu; her hangi birinin yaptığı söylediği şeyin duygu ve düşüncelerini etkilemesine izin veriyorsun, e en kötüsü de bu etkinin altındayken tepki veren birisin.

bu durum seni güvenilmez biri yapıyor.

düşün ki aynı kişi ile yolda gidiyorsun, biri bişi dedi bişi yaptı demekki aynı şekilde sinirlenip küfür edip dalacaksın, yanındaki kişiye ne oldu peki?

arkadandan bağırıyor john yapma aaaaayyy, yapma dur vs. seni sakinleştirmeye çalışıyor, tutmaya çalışıyor, ne kadar güçlü ki seni tutabilsin?, o dalaştığın tiplerden biri çekip vursa ne olacak?

işte sadece bu davranışla senin nasıl biri olduğunu şıp diye anladı ve artık ona göre davranacak sana.

yaptığı şey serefsizlik falan değil, karakter testi.

benzer bir testi amerikan polisi sınavlarında yapıyorlar, hani horoz falan öttürüyorlar hazırolda bekletip falan, güldün, tepki verdin, kaybettin haydi yallah seninle olmaz diyorlar.

askerleri dizip ana avrat küfür ediyorlar, sağa sola sırf eziyet olsun diye koşturup süründürüyorlar ve tepkilere bakıyorlar. küfür eden, ağlayan, zırlayan, şikayet eden, bıdırdayanlar askerlikten atılıyor, geri kalan devam ediyor, bunlar neden önemli?

düşün ki çatışmadasın, yanındaki arkadaşının beyni dağıldı, korkudan donup kalacakmısın yoksa siper alıp çatışacakmısın, korkup kalacak kişileri çatışmalara sokmuyorlar ki zaiyat verilmesin.

benzer davranışları erkeklerde yapıyor, senin vereceğin tepkiyi ölçmek için bu yüzden alay ediyoruz dalga geçiyoruz, eğer zırlıyorsa, bidirdanıyorsa onu aramıza almıyoruz, zırlamayan bıdırdamayanlarla gruplaşıyoruz ve onlarla eğleniyoruz. onlarada adam bu adam diyoruz.

selam

gulucuk + next

foster

@selam

sağol yorumun için zahmet edip uzun uzun yazmışsın. fakat bunları 15 sene önce yabancı pick-up artistlerden dinlemiştim zaten.

ben zaten öfkemi kontrol edemeyen, şiddete meyilli biriyim. sürpriz değil bu.

yurtsuz john

@foster

çok seviyorum sizin gibi kaygısız, rahat insanları. sevgiler , selamlar.

yurtsuz john

Kahpelik değil ama iletişim problemi. Açıkça senden vazgeçtim diyemiyorum bu şekilde benden uzaklaşmanı bekliyorum anlamına gelir.

twelfth
1

mobil görünümden çık