Selamlar,

Uzun süredir TT kullanıyorum. Kasım ayında taahütüm bitiyor. fiyatlar tüm operatörlerde bayağı artmış, ortalama 500 tl bandında kullandığım paketler. operatörüne göre 30-50 tl lik farklar oluyor.

eskiden bu farklar bayağı fazla olduğu için bir operatör ciddi farkla öne geçiyordu diğerlerine göre. mevcut yapıda internet hızı, çekim kalitesi ve çekim alanı olarak hangi operatörü tercih edeyim sizce?

 

Şimdi 2015 deki 4.5G ihalesine göre bir sürü değişik bw hakkı satın aldı bu şirketler. Biraz karmaşık bir veri ancak genel olarak yorumlarsak kapsama alanı ve hızı olarak

Turkcell > Vodafone > Turk Telekom denilebilir. (Turkcell kesin birinci ama Vodafone ile TT bence yakınlar birbirlerine) Bu tabiki yaşadığınız bölgeye bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.
Yani TT kullanıyorsanız ve memnunsanız orada kalın. Memnun değilseniz üste çıkın derim.

Bir de NETGSM çıktı piyasaya son zamanlarda. Bu adamların kendi altyapısı yok. Sanal Operatör diye geçiyor. Gidip üstteki şirketlerden altyapı kiralıyorlar.

Siz tam olarak ne istediğinizi belirtmemişsiniz daha ucuz mu olsun istiyorsunuz yoksa daha hızlı mı bilemiyorum. O yüzden tablo bu şekilde. İhtiyacınıza göre karar verin. Ben Turkcellden devam ediyorum bi ara vodafone a geçtim ucuzdu evet ama interneti hemen bitiyordu şimdi ne alemde bilmiyorum

nuevo

TURKCELL.

Asansörcüler yanılıyor olamaz dedim geçtim. İkinci hat Vodafone. Turkcell hep önde. Şehir merkezinde bile Vodafone 2 diş. Köylerde Vodafone önde gibi geldi. Ama Turkcell kullanmayan yaya kalır o kadar diyorum.

Shepard

turkcell>turktelekom>vodafone

vodafone baya saldı çok berbat bir operatör.

xrated

ben vodafone kullanıyordum yıllardır. hatta 10 senedir falan. ama vodafone son zamanlarda çok bozdu. ne iş yerimde ne de memlekette şehir içinde çekiyordu. geçtiğimiz ay turkcelle taşıdım ve şimdilik memnunum.

oekuklu

Yaşadığınız yere göre değişir. Benim yaşadığım merkezi yerlerde aralarında bir fark görmüyorum. Kırsalda bir köy evimiz var. Orda da bütün operatörler sıçıyor mesela.

synesthesia

hizmet kalitesi için biraz daha fazla ödemeye razıyım, o yüzden turkcell diyorum. bir dönem vodafone'a geçmiştim; hem müşteri hizmetleri, hem çekim gücü çok kötüydü. sonra koşarak geri döndüm turkcell'e. allah ayırmasın bir daha.

mor oje
1

mobil görünümden çık