Kedimin ağrısı var ve vet bunu önerdi, fakat çok hırçın, kapsülü nasıl içirdiniz? Kustu mu? Pahalı bir ilaç ve alıp içiremezsem zitan olacak. Canım çok sıkkın, çok üzgünüm. röntgende patiler, her şey normal ama ağrısı var!
www.barnypetmarket.com.tr



 

bir dakika bunu yutturmayacaksın tepesini kırıp içindekini vereceksin



kremalar oluyor tüplerde aşağıda link verdim, önce biraz tattırıyorsun 1-2 yedikten sonra kremayı tüpten ucuna bıraz çıkartıp üzerine hapı ekliyorsun hapı kremanın içine gömüp (ki hapın kokusunu almasın) tekrar kediye veriyorsun.

vet experrtte iyi markadır, sakinleştiricisini kullanmıştım

www.petlebi.com

eja

m.youtube.com

Bir de bunu buldum.

prole

Teşekkür ederim öncelikle. Vet eklem için tablet verecekti dedim içiremem, daha önce denedim, toz haline getirmeme rağmen kendini kusturdu, o ilacın tadı berbat ondan ama bunu yer dedi yine de almadım. O zaman bu ilacı önerdi kapsül bunu içirirsin dedi, nette baktım ucunu kesiyorlarmış. Acaba 2 kişi içirebilir miyiz diye eden var mı diye sordum.

mslny

Sizce bu kapsülü ödül kremasına karıştırsam faydası olur mu? Etkisi kaybolmaz di mi? Belki yoğun kremada kokusunu almaz?

mslny

yoğun kokulu mama krema ile karıştırınca kokusunu almıyorlar, evet ucu kesilip veriliyor içinden bende koyu kahve yoğun bir karışım çıkmıştı pekmez gibi ama daha yoğun, kremaya karıştırmıştım.
bazı veterinerler bu ilaçları parçalı satabiliyor arayıp sormanızda fayda var, ürünlerin fiyatlarıda değişiyor her veterinerde.

yalnız fiyat çok uçmuş 1,5 sene önce 350 ye almıştım 1750 olmuş:/

eja

Fiyatı 500 falan olsa düşünmem alırım ama ya yemezse ziyan olacak o yüzden dediğiniz gibi birkaç vet sorayım tek bulursam yerse alırım. İlacın etkisini görmüş müydünüz peki?

mslny

bizimki ağrı kesici değil sakinleştiriciydi, etkisini gördüm tabi yatıştırıyor uyutuyordu hayvanı yalnız benim bildiğim vet expert ilaç değilde bitkisel tabanlı çözüm veriyor ilaçtaki kimyasal özelliği olmadığından daha temiz içerikli

eja

bu markanın deri tüy sağlığı şeysini kullandım, ucu kesiliyor evet. kedime değil köpeğime verdim ama köpeğim de başta yemek istemedi, veterinerimiz şöyle bi taktik uyguladı. ucunu kesip içini köpeğin yanağını kaldırıp yanak içinde sürdü, oradan yaladı. belki kedinize öyle yapabilirsiniz.

hapı kursağına kadar bile soksam bazen yutmadan çıkarabiliyor şerefsizler ama bu şekilde yoğun likit formdaki şeyleri bi şekilde ağzına zerk ederseniz mecbur yutuyor.

bi de insan mecbur kalınca her şeyi başarır, ben kedime 2 hafta sabah akşam şırınga ile ilaç verdim. elzemdi çünkü. gerekirse üstüne oturuyordum hayvanın, yalnızdım.
bir süre sonra da teslim oluyorlar.

ofelia

@eja, bizimki zaten hep yatıyor hayvana rutininden çıktı mamaya gitmiyor en yakın yere koydum, resmen yata yata uyuştu=( çalışırken koşturup araştırmak çok zor, teşekkür ederim o yüzden

@ofelia, köpekler bu konularda daha kolay yine güveniyorlar ama kediler asla güvenmiyor, ancak karakter olarak sakin olması lazım. sağlığı psikolojisinden önemli şu an, ilacı bi bulayım dediğiniz gibi bi şekilde yolunu bulucam.

mslny

kedim için kullanıyorum, bayıla bayıla yiyor. Normalde de yemek seçen bir tip, her şeyi yemez. Eğer olur da yemezse ya patisine ya da ağzına sıkın.

aynabugusu

bunu deri tüy sağlığı için olanını kullandık. söylendiği gibi başını kesip içindeki sıvıyı vereceksiniz.
fiyatları baya artmış. bizim veteriner 15 tane vermişti. biraz deneyelim bakalım işe yararsa devam ederiz demişti.
sizde sayılı alıp bir deneyin bakalım yedirebilecekmisiniz. eğer yerse öyle devam edersiniz.

my fault

ben bu ilacı bir süre yaşlı kedimde kullanıyorum. ayakları ağrıyordu zor yürüyordu ;çok iyi geldi şimdi evde merdivenlerde bile koşturuyor.
kahve fincanı tabağına ucunu koparıp sıkıyorum önüne bırakıyorum severek yalayıp yutuyor. 1 damlası bile ziyan olmuyor.

ağzına falan sıkmaya çalışırsanız tedirgin olur kaçar istemez .bu şekilde deneyebilirsiniz.

devilone
1

mobil görünümden çık