[q]
(6) 

Direksiyon Pratiği

pisiklet #1592263
Oğluma İstanbul'da direksiyon pratiği yaptırabileceğim bir alan arıyorum. Anadolu yakası tercihimiz ama olmazsa her yere de gidebiliriz. Teşekkürler şimdiden. P.




 

Merhaba

Anadolu yakasında bilmiyorum ama eğer orda bulamazsanız aklınızda bulunsun;

Avrupa yakası Bayrampaşa Metro Grossmarket ve Bauhaus'un bulunduğu alanda (altıntepesi diye geçiyor sanırım) sürücü kurslarını görüyorum hep çalışırken. alan geniş, park pratiği de kavşaktan dönüşler vs de yapabilecek alan var.

Bundan ayrı Anadolu yakasında büyük otopark alanı olan yerlerde de sabah erken saatlerde veya akşam kapanış sonrası tenha zamanlarda pratik yapılabilir. kozyatağı carrefour'un otoparkı devasaydı hatırladığım kadarıyla.

nwnd

pendik sahildeki pazar yeri vardı, hala var mı bilmiyorum: maps.app.goo.gl

ama hafta sonu sultanbeyli devlet hastanesinin biraz ilerisini, iett garajının aşağısını öneriyorum. orada uygun hem düz ve hafif meyilli bir kaç arsa var, hem de yolda pratik etmek isterseniz trafik çok sakin ve hafif rampalı bir yer : maps.app.goo.gl

bu yoldan aşağı doğru inerseniz viyadüğe gelmeden sağda solda uygun bir kaç arsa var.

altinci nesil caylak

Göztepe özgürlük parkı ile tren yolu arasındaki sokakta sürekli pratik yapılıyor.

awlmi

maps.app.goo.gl

aydos ormanı ilerisi via port yolunda sürücü kursları da çalışıyor.

surprise

Sürücü kurslarının pratik yaptırdığı yerlere bakın çevrenizde mutlaka vardır. Ben birkaç kez bu çalışmaların yapıldığı alanlarda sürücüleri uyarmak mahiyetinde asılmış tabelalar gördüm.

Kediyi üzdün

Üsküdar Ümraniye sınırında dereboyu caddesinde pratik yapan baya kişi görüyorum:

maps.app.goo.gl

iustitia omnibus
1

mobil görünümden çık