Yüz açısından elbette. 95 ya da 96 doğumlu bu hanımefendi sanıyorum. Ünlü/fenomen sıfatıyla yorumlanabileceğini düşünüyorum.

Günlük hayatta sık karşılaştığımız bir yüz esasında, son birkaç yılda birçok kadın topluca bu fenotipe evrildi.

Fazla estetik mi dersiniz, kendine bakıyor mu dersiniz, güzelleştiyse sorun yok mu dersiniz? Hep birlikte yorumlayalım diye soruyorum, kınamayın :) Yoksa bize ne tabii ki ama genel kanıyı merak ediyorum.

www.instagram.com

2017'den bir kesit, www.instagram.com

 

Beğenmem

Cezcez

Kınıyorum. Ayrıca buradan genel kanı çıkmaz. Genel kanı için sözlüğe sorman lazım. Burası genel kanının üstünde bir seçiciliğe sahip.

prole

Beğenmem, çok fazla estetik var çünkü, kandırılmış hissediyorum.

muhayyer divan

@prole
Daha fazla vurma lütfen :) Sözlükteki güruh, eski sözlük kitlesinden çok uzak artık. İnsan bir dizi hakkında entry girerken bile bazen tedirgin oluyor.

morca

Benim için cazip ilgi çekici değil

kisa

encrypted-tbn0.gstatic.com

Evlerden ırak.

Bruce

Yanaklarına hangi estetiği yaptırmış? Kilo verip o yanakların böyle olması mümkün değil. Masseter dışında bir şey var. Bilen biri aydınlatabilir mi?

hain kostokk

instagirller ve ünlüler dünyası arasında soruyorsan hayır beğenmem. ama iş yerinde ya da üniversitede sınıfımda böyle biri olsa ofisin/sınıfın güzellerinden olarak sayarım favorim olmayacak olsa da. fazla estetik der miyim derim, yapay gelir çok tarzım değil. abazalıktan ölsem bile böyle birine yüksek arzu hissetmem ayrı konu ama ortaya çıkan sonuca güzel değil diyebilmek için de sürekli margot robbielerle takılıyor olmak lazım.

semaforo de medianoche

Bayhan'ın da takip ettiğini fark ettiğim, oldukça güzel bir hanımefendi. Kıskançlığa gerek yok. Genç yaşına rağmen son derece başarılı olduğu görünüyor. Saygıdeğer biri olduğuna eminim.

sir william jones

begenmem.

deckard

hayır

semaforo de medianoche +1

rentts

Cok cirkin ama fizigi guzelse, kisa giyiniyorsa erkekler bayilir. Elit erkekler begenmez.

Kahvedesu

Bu hanım 96lıysa benim 2004lü olmam lazım ya. Yaşından çok büyük durmuş estetikler ve tarzı yüzünden.

Benim tipim değil, ama beğenen vardır baya

nundu

Çirkin değil elbette ama ben beğenmiyorum çok fazla dolgulu yüzleri. Bir de bunlar fotoğraf gerçek hayatta abartı dolgular kötü duruyor. Yabancı influencerlarda aşırı güzel baby face duran minnacık dolgulu kadınlar var mesela onlarda çok iyi duruyor bizdekiler abartı hep.

titanic kemancısı

Begenmem. Yapay böyle plastik gibi naylon gibi bir şey oluyor estetik olan kadınlar. Elit ve zeki erkeklerin radarında degildir bu versiyonlar

limonlu eksi

ağzı büyük. beğenmedim. ayrıca, ben böyle aşırı bakımlı kadınlardan korkuyorum yau.

yurtsuz john

Bu kadinin eski hali alttaki link miymis? Mika raun daha kadinsi kalmis.

Kahvedesu

Verse nefessiz kismini ayirirsak beğenmiyorum ve saygım azalıyor.

abuzer

Aynı kişi???!! İnanılır gibi değil, yüz nakli mi yapıyorlar napıyorlar, estetik nereye evriliyor!
Biz makyaj yapıyoruz diye eskiden sözlükte linçlenirdik gerçekte bize bayılırlardı:) şimdi masum kaldılar bunların yanında, doğal kaldık hamdolsun:)

Cremisi

net çirkin
çirkinken daha da çirkin olmayı nasıl beceriyorlar hiç anlamıyorum.

my fault

sevecen olmaya çalışan kadınlar itici olmuyorlar mı ya, bunu bazen ben de yapıyorum. poz vermeye çalışırken yeğenim ağzını serbest bırak der. lol ama sanki ağzım serbest kalırsa çok çirkin olacakmışım gibi. neysek neyiz yaa.

kadın bence bilemedim aşırı güzel değil ama eli yüzü de düzgün.

geveze yazar

2017'deki haline hiç benzemiyor şu an, biraz yapay duruyor, yaşı da büyümüş estetik yaptırınca ama doğruya doğru çirkin bir kadın da değil.

@hain kostokk
Konunun uzmanı değilim ama bir ihtimal bişektomi+elmacık kemiği dolgusu var. Yüzünün altının öyle incelemesi için bişektomi lazım

Ben asıl çene dolgusu yaptıranlardan çok korkuyorum. Bir moda yarışmasına katılan Ayşegül diye bir kız vardı. Çene ameliyatından sonra tanımadım kızı o doktora dava açsa yeridir.

kullanicadi

iğrenç

gabe h coud

Karşıdan gelse yolumu degistiririm

mirty

Ben bu duyurudaki kadar yalanciyi hic birarada gormedim.sanirsin hepsi irina shaykla takilmislar.karabocuk gibi kizlara kralicem cekip,seviyorum abi diye duyurular aciyorlar.@abuzer guzel ozetlemis verse nefessiz diye.

Kim olduguna dair hic bir fikrim yok ama gordugum bu bir show meselesidir ve zahmetli bir istir.ayni ferrari gibi.cok guzel,cok cool ama icine adami keratayla sokuyorlar,dar ayakkabi gibi,bir saat gidiyorsun ana agliyor.yinede paran varsa alip garajina cekiyorsun,gerektiginde binip bir tur atiyorsun.

Kisisel gorusum olsada yesek olur.

Hanimefendiyi tenzi ederim,ismini dahi bilmiyorum,sadece gorunus uzerinden konusuyoruz.sekil 2-a daki ornek gibi.

duptıs

Yapayligi cok belli, hepsi ayni tornadan cikmis gibi duruyor fazla estetik yaptiranlar. Estetik sonrasi hali tabii ki guzel. En son Atiye'yi estetikleriyle gorunce uzulmustum, karakteristik bir tipi vardi, onu da ayni seye cevirmisler.

mbond

Arkadaşlar olay güzellik çirkinlik değil, 2017deki linke baktınız mı?
Yani bu denli değişim korkutucu geliyor, yoksa kimin güzel olup olmadığı şahsen umrum değil. Akrabası olsam tanımam şu haliyle.

Cremisi

bence cok iyi.

buna bok atan kadinlar kiskanclik yapiyor erkekler de elde edemeyecegini bildigi icin tüh kaka diyorlar.
ama sunu da unutmamak gerek bu estetiklerin amaci bir yandan da fotojenik olmak, her acidan güzel cikmak vs. bunun estetiksiz olmasi imkansiz gibi bisi. estetik olunca güzel duruyor mu duruyor.

robert bosch

Hiç beğenmiyorum.

Yakışan ve az estetiğe karşı değilim ama her estetik herkese yakışmıyor. Ama estetik böylesine istismar edildiği zaman ortaya çıkan sonuç korkunç oluyor.

Örnek vereyim: Anya Taylor-Joy bence çok güzel bir yüze sahipti. The Witch filminde bayılmıştım kıza. Ancak bir süre önce bişektomi (yanak kestirme) operasyonu yaptırmış ve kız güzelim yüzüne yazık etmiş bence. Kaldı ki bu kız Hollywood'ta en büyük yapımlarda oynuyor ve bu operasyonu herhangi bir yerde yaptırması mümkün değil. Aynı operasyonu yaptıran Courteney Cox'un Friends ve şimdiki yüzüne bakın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kadının yüzündeki normal bir yaşlanma değil, ameliyatın kötü sonuçları var yaşlanmayla birlikte.

Güzellik herkesin aynı şekilde görünmesi demek değil. Herkesin yanakları incecik, elmacık kemikleri çıkık ve çenesi uzun olmak zorunda değil. Tabiri caizse patates/poğaça gibi bir yüz de çok güzel olabilir. (Örnek: Virginie Efira)

Meseleyi "Verse...?" durumuna eviren arkadaşlara şunu söylemek istiyorum: Güzel bulmak başka, libido (abazalık) bambaşka şeyler. Bu husus zamanında sözlükte kalkmış sikin dini imanı olmaz başlığı altında incelenmiştir. Öte yandan, erkek güzel bulduğu her kadınla birlikte olmak da istemeyebilir. Mesela kendisini yaşına göre aşırı güzel bulduğum Isabelle Huppert'le birlikte olmak istemem, kendisi benim neredeyse 2 katım yaşında.

10551037

Kadın güzel görünüyor, kesinlikle çirkin değil ama bir insanın bu denli estetikli olması açıkçası bir ön yargı yaratıyor bende. Yüzeysel ve kendiyle bir derdi olduğunu düşünüyorum. Hem bu nasıl 96'lı? 2017'deki videoda da 96'lı gibi değil ki.

duygusalatasi

ben begenmiyorum. gold digger tarzı tam

ferenc

ohaaaaaa suratı mı büyümüş çene mi taktırmış nasıl oluyor bu? valla bne beğendim inanılmaz. cerrahını tebrik etmek lazım inanılmaz iş çıkarmış

titanyum22

33 yaşındayım ve bu kız teyzem gibi duruyor ya.
zaten rocker halimle bu kızın yanına yakışmam.
bu kız da bana bakmaz.

rain when i die
1

mobil görünümden çık