[q]
(3) 

iptv Smarters Pro

twelfth #1592198
Samsung smart tv'me herkesin önerdiği iptv Smarters Pro'yu kurdum. TV'yi evdeki 100 mbit internetime ethernet ile bağlasam da wifi ile bağlasam da 10 içerikten 2'si anca çalışıyor. Fakat aynı iptv sağlayıcısı ve aynı uygulama ile arkadaşımın farklı markalı tv'sinde sorun yaşamıyoruz. Aynı zamanda cep telefonlarımızdan da sorunsuz kullanabiliyoruz. Hatta Samsung tv'mi cep telefonumun wifi'ına bağladığımda TV iptv içeriklerini sorunsuz gösterebiliyor. Tek sorun Samsung TV'nin ev internetine bağlandığı durumda içerikleri göstermede sorun yaşaması. Çok ilginç bir durum. Karşılaşan var mı?




 

Smart Tv = Kanser

Verimli kullanmak istiyorsan android tv box almalısın. Tivimate adında ücretli bir de uygulama var onu da alırsan deme keyfine.

yosta

Iptv smarters pro PC'de çok güzel çalışıyordu, aynen samsung smart TV'ye kurdum.

İlk başta hesabı kabul etmedi, çıldırma noktasına geldim sonra bir yerden bir taktik buldum adresi yazarken nokta mi bir şey koyunca hesaba giriş yapıyor diye.

Yaptım hesap açıldı giriş yaptı bu sefer de hiçbir şey açılmadı:( samsung smart TV'de o program kara listede.

Parasız olarak smart tv club diye bir uygulama var, sadece açarken reklam çıkıyor onu tavsiye ederim. (Diğer Parasız larda kategori gruplama yok kanser ediyor)

Paralı olarak Bob player çok iyiydi. Buna benzer sağlam iptv uygulamaları var samsung un ama paralı.

Bence sırf bu paralilar alınsın diye iptv smarters calismiyor yoksa hepsinden güzel program :)

makbur

Smart tv club in da kötü yani şu film vs izlerken alt yazı dil ayarı yapamiyorsun

makbur
1

mobil görünümden çık