mayıs ortasına kadar ispanya'da olacağım ve pek çok uygulamayı indiremiyorum. ülkeyi değiştirip ispanya yapsam bu kez türkiye'ye döndüğümde orada uygulama indirirken sorun yaşayacağım birkaç ay boyunca. yeni bir e-posta adresi alıp o adres üzerinden appleri indirebilir miyim? ya da, telefonumda şu an iki hat var, hatlardan birini avrupadaki appleri diğerini türkiyedeki appleri yüklemek için kullanma gibi bir olasılık var mı?




 

Android mi telefonunuz? APK pure diye bir program var, ben bunu indirdim ülkeyi değiştirmeden, sorun çözüldü. Bir şey indireceğim zaman onun üzerinden indiriyorum.

Cunku işin bir de şu yönü var: Spotify, YouTube gibi uygulamalari premium kullanıyorsanız ülke değiştirince ucretlendirmeyi de ona göre yapıyorlar.

fraise

Google play e yeni bir gmail ekle ve konumu o ülke olsun. Böyle çok rahat halloluyor. İki hesaba geçip bazılarını ondan bazılarını bundan indirebiliyorsun ben İngilterede öyle kullanıyorum.

Fakaaat çok gıcık bir sorun yaşadım geçende. Tr olan mail ve hesapta drive alanım vardı, yıllık uzatmak istersen ülken düzgün mü bi kontrol et satmıyorum dedi. (çünkü aylardır İngilteredeyim anlıyor tabii) Türkiyeye gelip konumu açıp 3-5 gün geçtikten sonra yenileyebildim.

nhk ni youkosu

öncelikle uygulamalar google play ülkesine mi kısıtlı yoksa telefon hattınıza mı ona bakın. birincil hat kısmına bulunduğunuz ülkenin sim kartını takın. bunu yaptığınızda ayarların güncellenmesi için telefonunuz yeniden başlatmanızı isteyecektir. yeniden başlatma sonrası ilgili uygulamaların yüklenip yüklenemediğine bakın. sonuç alamazsanız ya mevcut gmail hesabınızın ülkesini değiştirin ya da yeni bir gmail hesabı açın.

detaylar: support.google.com

tnz
1

mobil görünümden çık