Ya da deneyimli arkadaşlar da cevap verebilir belki. Dün şeffaf plak takıldı bana. Sorum diş ataşmanı ile ilgili olacak. Diş ataşmanı kolay kopan, düşen bir şey mi? Şu anda bir sorun yok her şey yolunda ama ben yemek yerken korkuyorum rahat çiğneyemiyorum koparsa korkusuyla. Aşırı açım şu an. Kopmaz diyebilir misiniz lütfen?




 

Kopmaz merak etmeyin. Kopsa bile 2 3 taneden bisey olmaz bi dahaki ziyaretinizde yenisini takarlar.

reversal of fortune

reversal of fortune

Çok teşekkür ederim. Valla koparsa diye yemeği doğru düzgün cigneyemedim çok az yiyebildim hatta ona yemek denmezdi. Şimdi çorba içiyorum, plağımı çıkarırken açlıktan elim titredi. Cevabın çok iyi geldi :)

rock n roll

eger lastik takiyorsaniz o taktiginiz butonlar kopmadigi surece acil mudahale gerektirmiyor genelde. kopmasi cok onemli degil yani.

tek sikinti o kadar sert bir malzeme ki kopup bir sey cignerken dislerinizin arasina girse disi kiracak kadar sert. bir veya iki kez basima geldi gectigimiz 1,5 yilda. ama ilk takildigi gun olmustu sadece herhalde iyi takamadilar. sonra gittim duzeltildi ve tekrarlamadi. digerinde de buton cikmisti ama onda da kaplama dise yapistirilan buton cikmisti. butonu baska dise yapistirdilar sorun kalmadi.

icinizi biraz daha rahatlatayim, son muayenemde atacmanlarin bazilari cikarildi, doktor dise asilip kaziyarak cikardi resmen :) disim elinde kalacak diye korktum o kadar guclu cekmesi gerekti cikarmak icin. yani rahat rahat yiyebilirsiniz, duzgun takildigi surece dusme kopma olmayacaktir.

in vino veritas
1

mobil görünümden çık