malum ekonomik koşullar ya da spor beslenmesi amaçlı yemek taşıyor musunuz?

taşıyanlar için plastik, silikon ürünler dışında ne ile taşıyorsunuz ürünleri? sıcak tutma özelliği olursa tadından yenmez ama olması da gerekli değil gibi ne dersiniz?


 

Musclecloth'un termo çantalarına bak.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

sicak tutamazsiniz. Yada soyle diyeyim kendimden ve cogu benim gibi tasiyanlardan ornekle ben bir onceki aksam yapiyorum herseyi dolayisiyla sicak tutmak diye bir sey anlamli degil. Micro dalga rules.

Son donemde Zwilling'in vakumlu urunlerini kullanmaya basladim, cok fakrettirdi mi? evet dersem yalan olur cunku zaten bir gunluk ogun ne kadar taze kalmasi istenebilir ama bunlarn bir kismi dayankili cam. Plastikde ben cok bir problem gormesem de bir noktada degistirmek icab ediyor surekli kullanimdan. Camin negatifligi agirligivs. ama ayri bir yemek cantam var iste onunla tasiyorum.

wallcan

www.hepsiburada.com

bende bundan var fi tarihinde almıştım. sıcak tutuyor, mikrodalgaya giriyor. ama dış gövdesi gülle gibi olduğundan taşımaya üşeniyorum duruyor. sen sporcu adamsın sen kolay taşırsın gerçi.

titanyum22

Elektrik ısıtıcılı sefertasları var, böyle aratırsanız çıkar bi inceleyin, ben kullanmadım sadece fikir olsun araştırın diye söyledim :)

Bir de aladdin yemek termosu var, ağzı genişçe, içinde çorba suluyemek de taşıyabilirsin, bunu arkadaşım kullanıyordu memnundu
app.hb.biz

Link açılmazsa aladdin yemek termosu diye aratabilirsin

grimavi
1

mobil görünümden çık