öncelikle bu işten para kazanmayı beceren biri varsa ve yorum yaparsa çok sevinirim.

bu benim ilk sayfam değil daha öncede aylarca uğraştığım bir sayfam vardı bir ödeme yapmadığım için kapatıldı, tek satışım olmamıştı.
şimdi bu hesap için ciddi zaman harcıyorum, belki size kolay gelebilir ama bana gelmiyor çoğu. reklam da veriyorum ama yine aylardır 1 dolar bile satış olmadı. pes etmek istemiyorum ama be kadar ürün eklesem de değişmiyor.
birilerine aldırıp parasını gönderebilirim eski hesabımda yapmıştım satış görünsün diye ama yine olmamıştı, benden çok daha basit tasarımlar binlerce satılabiliyor artık bıkkınlık gelmeye başladı.

 

Etsy ve e-ticaretten anlamıyorum sadece potansiyel müşteriyim.

Gücenmeyin de, tasarimlariniz basit düzey photoshop, canva vb ya da yapay zekaya yaptırılabilecek şeyler.

Bir tek kaplan ilgimi çeker zorlarsam, öyle bir şey alacak alsam onun da benzerini bulur gider dijital baskicida bastırıp cerceveletirim kargo beklemeyeyim diye.

Bir de magazaniz biraz bit pazarı görünümünde. Burada soru olarak görmesem girip gezinmezdim.

Cazibe oluşturacak ürün eksiginiz var özetle benim gördüğüm.

encokbenisevinnolur

5 yildir Etsy de satis yapıyorum farklı alanlarda 5 mağazam var, öncelikle urun basliklari bazı listinglerde yanlış ve eksik, büyük ihtimalle taglerinizde hatalıdır. urun görsellerinde üründen çok etrafa koyduğunuz objeler dikkat çekiyor, yani duvardaki posteri mi satıyorsunuz orada duran saksıyı mi çiçeğimiz anlasilmiyor. urun çok arkada kalmış objeler ile karmakarisik bir şey cikmis ortaya. ilk fotoyu direk urunu koyun, yani listingde aramada direk o dizayn ciksin öncelikle, sonraki fotolara digerlerini koyarsiniz.

su an halloween sezonu geçiyor, bir an once Christmas zamanina başlayın temaları o ay gelmeden 3 ay once fln ekleyin,

daha tematik dizaynlar koymalisiniz, ne biliyim mesela 40 tane baby shower, 30 tane new born room, sizin dizaynlarınız çok spesifik ama binlerce kadin dogum yapıyor ve bebek odası yapıyor her gun.

ek olarak digital urun satıyorsunuz anlıyorum zaman harcıyorsunuz ( bir cogu AI ile yapilmis gibi ) fiyatları daha düşük tutun, $6 yazin %80 indirim verin birakin satis olsun 2 3 ay bu sekilde satin, sonuçta sipariş gelince birebir ugrasmiyorsunuz fiziksel urun gibi dolayısı ile kaybiniz olmaz çok, satis geldikçe geldikçe ufak ufak zamlarsiniz.

ve ve en onemlisi yapabiliyorsanız custom dizayn yapın, yani mesela ağaç oluyor koca yapraklı gövdeli ve kökleri oluyor, insanlar o köklerden bazılarına cocuklarinin adini yazıyor. anne ağaç kökleri cocuk oluyor ve bunu hediye olarak çok alıyorlar. size isimleri gönderiyorlar, siz dosyayı hazirlayip gönderiyorsunuz onlara. unutmayın custom urun her zaman daha çok ilgi gorur. ornek link ekledim fikir vermesi acısından. sonuçta wall artları burada tjmax de de homesgood dan da alıyorlar ama custom urunu alamıyorlar.

www.etsy.com

ETSY AI ile ürünler icin yeni policyler acikliyor onları da takip edin, başarılar.

oscar

ek olarak magazinini burada paylaşmayın linkini kaldırın, algoritmaya gore bugun 200 kisi mağazanıza giriş yapmış olacak ama kimse urun almayacak dolayısı ile sizi bu mağazaya ziyaret var ama giren almıyor diye etiketleyerek daha geriye atacak.
conversion rate

oscar

@encokbenisevinnolur doğru ama inanın etsydeki tasarımların büyük çoğunluğu böyle.

@oscar çok teşekkür ederim fikirler için, baska satıs yapan bır akradasım halloween demişti ona baya ugrastım ama simdide christmas için uğraşayım biraz. deneyip deneyip olmayınca da şevkim kırılıyor haliyle ama tekrar bır gaza geleceğim.

çok teşekkürler tekrar

kurcalamabozarsin

Taglerin ve başlıkların yanlışdır. Etsy'da satış yapmanın püf noktalarını öğrenmelisin. Bunun için ufak online bilgiler veren videolar, hatta istersen kurslar bile var.

alice in potatoland
1

mobil görünümden çık