Bugün gittiğim ortopedistin elinde elektronik sigara, puff vs. (ne zıkkımsa adı) ona benzeyen bir şey vardı. plastik bir kutudan çıkan pipetin biraz daha kalını gibi bir şeyi ağzına soktu ve çekti. duman da çıkmadı. "yok yahu devlet hastanesindeki doktor, muayene ederken elektronik sigara içiyor olamaz herhalde" diye düşünüp, geçiştirdim.

Şimdi aklıma takıldı, acaba doktor, masasında dururken elektronik sigara içiyor olabilir mi?

Bu zımbırtılar muayene sırasında çekilecek kadar normalleşti mi?

teşekkürler.

 

Olabilir elektronik sigaranın kendisi başlı başına yasal olmadığı için şurada içilir burada içilmez gibi bi kuralı yok, sigaranın bug'ını bulmuş gibiler kapalı ortamlarda da o nedenle içiliyor sanırım ama biraz iş ahlakı olan biri olsaydı böyle bir şey yapmazdı.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Bu duman çıkmayanlardan kullanan bir arkadaş vardı. Uçakta bile içilebiliyor, yasak değil vs diyordu, ne kadar doğru bilinmez.

Elektronik de olsa muayene esnasında sigara içmesi çok hoş olmamış ama şaşırmanıza şaşırdım açıkcası. En az 90'ların sonlarına kadar standart sigarayı nerdeyse bütün doktorlar fosur fosur içiyordu bütün gün. Hatta öğretmenler odaları da öyleydi 2000'lerin başlarına kadar, bildiğin duman altıydı. Ancak bizimkiler çok prensipliymiş, katiyen dışarda öğrencilerin görebileceği yerlerde içmezlerdi.

mbond
1

mobil görünümden çık