amazon'dan aldığım bir ürün 2 gündür bana ulaşmayınca amazon'a yazdım, onlar da kargo şirketiyle iletişim kurdu, kargoyu şimdi bana birisi getirecek, 18 km yoldan getirecekmiş, "normalde orası dağıtım bölgem değil ama sana ayrıcalık tanıyıp getiriyorum abi. bir tek senin kargonu verip dönücem" diyip duruyor. aldığım 100 liralık şey, bugün bu saatte getirmeseler de olurdu, ne acelesi vardı anlamadım.

bu adam bahşiş istiyor galiba. korkuyorum vermezsem keser beni diye (böyle haberler vardı).

merak ettiğim şey şu: bu adama parça başına ödeme yapılmıyor mu? bana getirdiği kargo için ekstra ücret almayacak mı?

ve de sizce bahşiş vereyim mi?

 

Çok kafaya takma 50 tl ver.

jülsezar

ne vereceksin ya zaten gecikmiş. illa bahşiş istiyorsa geciktiren kimse ondan alsın. biz zaten ucuz diye internetten alışveriş yapıyoruz. paran çok olsa dükkandan gider alırsın. kargocuya bahşiş falan verme

titanyum22

ben vermem. işi bu olan birine yapması gereken işi yaptığı için para vermem.
zaten yapması gereken işi yapmamış ki kargo iki gün gelmemiş ancak amazon uyarınca getirmek aklına gelmiş. kargo o şubeye gittiğine göre demek ki dağıtım bölgeleri sizin adreside kapsıyor.

my fault

Abi siz şaka mısınız. Ne korkusu ne bahşişi.

Topalordek

uzak mesafe olması daha iyi kurye için. aldığı para da ona göre artıyor zaten. sana psikolojik baskı yapıyor çakal. sakın bahşiş falan verme.

yazar yazmaz yazan yazar

100 liralık şeyin 2 gün gecikmesi için bu kadar uğraşıp sonra bugün getirmeseler ne olurdu demeniz de tutarsızlık, hani geciken kargo can sıkıyor da uğraşıp sonra aslında acelesi yoktuya dönmeniz komik.

Vermeyin

atom karincanin torunu

Eve kim ne getirse ( market, su, kargo, yemek vb. ) 10-20 tl veriyorum.

kumandanim

Adam drama queen herhalde, gönlünden kopacaksa ver ama içine sinmeyecekse verme.

halitkin
1

mobil görünümden çık