[q]
(3) 

wp yedekleme

f02561 #1592027
şimdi ben yeni bi android telefona geçtim eskisi de android. whatsappta en son mesajlar mayısta kalmış. daha yenileri yok. google depolama alanım doluydu o yüzden mi yedeklemedi sizce? yani wp google hafızasını mı kullanıyo yedeklerken. şimdi ben mayıstan günümüze kadarki konuşmalarımı nasıl getirirm.? eski telefon da hala bende.
bu arada whatsapp otomatik yedekleme günlükte ayarlıydı. yani otomatik yedekleme alıyordu her gün



 

Eski telefonunda yeniden yedek alman lazım. Otomatik yedek yapmaz Whatsapp. En son mayısta yedekleme yaptığın için öyle görünüyor.
Şu anki haliyle yedekle, ondan sonra yeni telefonumda sıfırdan kurulum yaptığında "yedekten getireyim mi" diye soracak, evet deyip devam edersin

etna

eski telefonda whatsapp mesajları duruyordur. öncelikle onları sakın silme hesabı değiştirme. eski telefondan bir email adresi senkronizasyonu yap ve yedekle. ardından o email adresiyle telefonda aç.

ya da androidler arası veri aktarmayı sağlayan samsung'un bir programı vardı onu kullanabilirsin.

fistikthecat

etna:
onların hepsine evet dedim zaten hocam. otomatik yedek yapıyor çünkü yıllardır kullanırım android ve otomatik yedekleme hep günlük olarak seçilir. hatta altta haftalık falan da vardır. mayıs 2024e kadar olan bütün mesajlarım medyalarım vs geldi mesela. sorun mayıs temmuz arasında.

fistikhecat:
hocam simi yine eski telefona takmak gerekecek öyleyse?

f02561
1

mobil görünümden çık