Kız arkadaşı olan bir erkek, bir arkadaş ortamında sohbet içerisinde "şu an aşık olduğum biri yok ama hayat devam ediyor ve biz de uyum sağlıyoruz, ne yapalım, bir kadına aşık olursam onunla direkt evlenirim zaten." diyor. Ortamdakiler de sonrasında kız arkadaşına bunu söylüyor.

Kadının öğrenince kalbi kırılıyor. Erkek ise ortamdaki konuşmada kurulması normal olan cümleler olduğunu anlatıyor, kırılmasına anlam veremiyor, "birlikteyiz işte, daha ne yapayım senin için?" gibi cümleler sarf ediyor.

1- Kadın alınıp kırılmakta haksız mı?
2- Bunlar gayet normal sözler mi? Sevgilisi olan insanlar açısından soruyorum tabii ki.
3- Bu sözler, erkeğin ilişkiyi ciddi görmeyip başka birini bulunca kolayca bırakıp gidebileceğini anlatmıyor mu?

 

Erkek kişiliği oturmamış biri. Kadın haklı. Gereksiz boş muhabbet yapmış. Üstüne sıvamış.

Not: erkegim

deer hunter

Erkek ileri derecede toksik. Kadın, bıraksın bunu.

Okurken sinirim bozuldu.

rock n roll

Sıkıntı erkekte. Yanlış konuşmuş

etna

Kadın hiç vakit kaybetmemeli bu arkadaşla

aquarium

1- Kadin alinmakta hakli.
2- Boyle sozler soylememekte fayda var ortamlarda ancak fikir olarak yanlis birsey yok, hangi iliskide iki taraf da birbirine asik.
3- Belli olmaz ama gayet olabilecek bir durum.

mbond

Bir de erkek aşırı kibirli " birlikteyiz işte, daha ne yapayım senin için" demiş. Kendini ne sanıyor acaba.

Sanki kendi olmasa o kadın ölecek bitecek. Hemen bıraksın kadın bunu.

rock n roll

adam resmen gönlüm az biraz bir baskasina karsi oynasa simdiki kiz arkadasima boynuzu takarim, benim icin kendisi önemli bir insan degil demis. nasil normal oluyor bu sözler?
kiz kardesime tavsiyem, adami sepetleyip yoluna baksin. ucuz kurtulmus gene.

alice in potatoland

Kadın kırılmakta haksız. Ağzına geleni sayıp engellemeliydi.
Birine aşık olursam evlerim diyen birinin hayatında birinin olmaması lazım. Aşık olsaymış evlenirmiş, demek ki aşık değilmiş. Yani kadınla evlenmeyecekmiş.
Ayrıca şu an aşık olduğu biri yokmuş. E yarın ya da bu akşam saat beş civarı biriyle tanışıp aşık olursa?
Ortada ilişki olduğundan da emin miyiz ayrıca?

mrvln

Bu sözlerde yanlış bir şey görmeyen erkekleri hayretle karşılıyorum. Madem normal, beyefendi hazretleri sözde ilişki içinde de olmasın ve aşık olacak kadın arasın. Fikri ve eylemi tezat insanlardan bıktık.

duygusalatasi

Adamın demek istediği şu: "Boşluktan bu kadınla beraberim, yoksa umurumda değil, olsa da olur olmasa da olur."

Kadın alınıp kırılmakla yetindiyse az tepki vermiş.

kobuzchu kiz

Hiçbir ortamda normal değil bu konuşma, eğer kadının erkek arkadaşı ortamda herkes moralsizken çok parlamamak istemişse çok konuşmadan geçebilirdi konuyu. Bunun yerine baya detaylı sözler söylemiş, "birine aşık olsam direkt evlenirdim zaten" bir ortama uyum sağlama cümlesi değil, ortamı yakalamışken iç dökme cümlesi. Bu kişiden ne bekleyebilir ki mevcut kız arkadaşı? Yani zaman öldürmek dışında bu ilişkinin devam etmesi için tek bir mantıklı gerekçe var mı?

Evlilik değil mesele, evlenilir evlenilmez önemli değil. Önemli olan bu kişi açık açık ben şu an öyle boşta kalmayayım diye ilişki yaşıyorum, birini bulsam bitiririm demiş. Daha ne olması gerekiyor?

Sadece alınmakla bitecek iş değil ki bu? Eğer kadın gerçekten bir şeyler hissediyorsa bitirmeli bence. Yok o da öylesine vakit öldürüyorsa, rahatsız olma sebebi sadece topluluk içinde böyle konuşulmalıysa yine haklı.

akhenaten

Adam için aşık olmak zordur, mevcut ilişkisini bir adım öteye götürmek için beklemek istiyordur(ilişki yenidir mesela) vs vs
Bunların hiçbiri o sözlerin söylenmesini haklı çıkarmaz, cidden bire bir söyledikleri gibi hissediyorsa bile söylenmez.
Düpedüz karaktersizlik.
Kadının da kendine saygısı varsa ayrılsın.

Bruce

ayril coco.

beyefendi, o kiz arkadasiyla zaman geciriyor.

robert bosch

Herkese +1 ama akhenaten'e ayrıca katılıyorum, okurken benim de aklımda benzer fikirler belirdi.

Hiçbir ortam muhabbeti için normal bir görüş değil belirttikleri. Bayağı yakınmış durumundan. Bir de "daha ne yapayım senin için?" diye komik bir şekilde üste çıkıyor. Defolup gidebilirsin arkadaşım:D

Kadın alınmakta haklı ama sürdürmemesi en doğru olan. İsterse köpek gibi aşık olsun, böyle düşünen üstelik bu düşüncesini kendisinin kulağına gitme ihtimali olan bir ortamda pata küte söyleyen biri de aslında bir ayağını eşikte tutuyordur. Bir yandan da boşta kalmamak derdi. Böylelerine asilce bir tekme basmak lazım.

@stubborn inferno

Kadın haklı
Bebe boş adam
Vakit kaybetme ayrıl +1

basond

Belli bi yastan sonra ask yok abi kim kimi kandiriyo. Bebe haklo

lapaz

Hoşt vasıfsız troll, ötede kedi medi sor sen @lapaz

morca

İyi bir şey bulana kadar ben bu kızla idare ediyorum demiş resmen. Önce bi ortalığı batırmış.
Sonra da şu cümleyle tüy dikmiş.

"birlikteyiz işte, daha ne yapayım senin için?"

Mirket

1. Hakli
2. Degil.
3. Onu anlatiyor

Kittie

Öncelikle adam boşboğaz değilse çok boş insanlarla arkadaşlık yapıyor. Dedikoducu mahalle komşuları gibi koşa koşa yetiştirmişler. Bağlamdan koparılıp gelmiş.

Bir de şunu diyeyim. Erkekler, kadınlar gibi her sevgilisine aşık olmuyor. Seviyordur. Birlikte vakit geçirmek hoşuna gidiyordur. O da sevgili olmuştur. Şimdi 3 yılda bir başka bir kişiye "aşkım sen benim her şeyimsin" diyenler ve burada aşk adamı rolleri kesenler gelecek. Uğraşamayacağım. Kusura bakmasınlar.

Bu lavuğa gelirsek. "hayat devam ediyor ve biz de uyum sağlıyoruz, ne yapalım, bir kadına aşık olursam onunla direkt evlenirim zaten." ve "birlikteyiz işte, daha ne yapayım senin için?" diyen kişiye kırılmak haksız. "E kalk, s*** git o zaman" demek lazım. Elemanın demek daha doğrusu alıntılamak istediğini anlıyorum ama kurduğu cümleleri demek istediğini değil, içinden geçeni göstermiş.

nawar

Bunlar insanın düşünürken bile kendini rahatsız edebilecek türde cümlelerken insanların içinde kız arkadaşını bu şekilde küçük düşürmesi hiç hoş değil.
Ben anlamıyorum yalnızlıktan neden bu kadar çekiniyor bu insanlar, böyle düşünüyorsan yalnız kal abi, neden kızın da zamanını alıyorsun belli ki alındığına göre o senin gibi düşünmüyor ortada gerçek bir ilişki var sanıyor.
İnsanların hayatlarında olan insanları başkalarının gözünde böyle aşağılaması beni delirtiyor.

1- Yüzde yüz haklı ama kırılmakla kalmasın ağzına sıçıp yoluna baksın.
2- Değil.
3- Bu sözler erkeğin tam bir piç olduğunu anlatıyor.

mutekebbir
1

mobil görünümden çık