Mesela satranç stresimi arttırıyor. Puzzle ve Sims oyunlarına bayılıyorum ama çok vakit alıyor. En sevdiğim sudoku pratikleştiriyor. Îsoball sabırlı olmamı sağlıyor bence. Zuma hızlı karar vermemde yardımcı.




 

Ben puzzle yaparken strese giriyorum :))

rock n roll

isoball ve zumanın herhangi bir katkısı olduğunu düşünmüyorum, sadece hiçbirşey düşünmemek ve kafayı boşaltmak için olan şeyler.

"ben çok oyun oynuyorum ama oyunlar bana bir şey katıyor" bence büyük bir yalan :)

benaslinda

Evet zaman aldığı doğru ama bence isoball ın hakkını yemeyelim. Hele zumamın verdiği enrerjiyi görmezden gelirsem gozüme durur.

Oha sims e de yalan diyemezsin. Tamam yalan üzerine kurulu zaten ama ben bunu kendi hayatıma uyarlayarak geliştircem inşAllah.

geveze yazar

Red Dead Redemption 2 beni çayırda çimende uzun uzun yürüyüşler yapmaya itiyor

salihdt

üni.deysen satranca acaip merak sarmıştık. Her fırsatta oynardık.

Sınav haftalarında, sağlam bir oyun sonrası ders çalışmaya kalktığımda aşırı zihin yorgunluğu yaptığını dersi anlama, problemi çözme konusunda enerjimin bitik olduğunu gördüm. Sınav haftalarında özellikle uzak dururdum kendisinden.

Mirket

7. 8. Sınıfta sims sayesinde epey İngilizce kelime öğrenmiştim tek katkısı o oldu:)

Diablo oynardım onun da hiçbir faydasını görmedim desem yeri hatta zararını gördüm. Bitirene kadar başından kalkmadığım için asosyal gibi odamdan çıkmazdım. Close combat yapan barbarian falan sevmezdim o yüzden onunla oynamadım hiç ama sorceress, necromancer, assassin ile bitirmiştim tüm oyunu. Uzaktan büyü atıp kaçmak, trap kurmak hoşuma gidiyordu. Kombin yapıyordum sorceress ıma, kıyafetime uygun çizmeler zırhlar seçer mücevher takardım o zamanki erkek arkadaşım çok dalga geçerdi. Allah tan başka oyun sarmadı öyle de asosyal olup çıkmadım.

Satranç valla Allah affetsin benim kafa basmıyor doğruya doğru. Benim oğlum seviyor gel sana İtalyan açılışı, englund gambiti öğreteyim diyor dinlerken daha yarıda kopuyorum. Yani bende yetersizlik hissi uyandırıyor satranç :(

Kelime oyunlarında harikayım çünkü sözel/ dil zekası

kullanicadi

satrancı yoğun şekilde oynadığım zamanlarda hep bir sonrasını hesaplayan ruh hali oluşuyor.

lazpalle

Valla satranç oynarım diyorum da, İtalyan açılışı, englund gambiti yi ilk defa duydum.

geveze yazar

@geveze bir de kızarmış ciğer saldırısı var. Kızarmış ciğer diyince aklıma ilk gelen şey Edirne tava ciğerle Arnavut ciğer :/

kullanicadi

satranca yeni başladım stress arttırdığına katılıyorum, 2 haftadır öğreniyorum açılışları falan yeni izledim/öğrendim ama uygulayamıyorum. chess.com un uygulamasını indir ingilizce varsa çok guzel dersler var.
satrançtan devam et bence alzheimer riskini azalttıı söyleniyor, hem oyun yerine hobi gibi daha yararlı.

satrançta bulmacalar daha keyifli oyundan

eja

Yok satranç çok oynamam. Ben öfke nöbeti yaşayan biriyim. Ama bilmiyorum demekte istemediğim için temelini öğrendim. Rakibin kafasına tahtayı geçiriverrim mazaAllah.

Benim en sevdiğim zuma, sudoku, puzzle. Az önce biri iğneleyici konuştu. Yüzüne gülümseyerek baktım sadece. Buda gibiydim hea. İsoball konusunda kararsızım. Simstekilere çoğoş vakit hırsızi olmasalar. Arayışlarım sürüyor.

geveze yazar

Gencligimde counter oynuyordum profesyonel olarak turnuvalara katiliyorduk.

Bana takim olmayi ve bireysel bencil olmamayi ogretmisti.
Ayrica cok pratik yapmanin bir insani cok basariya goturecegini gostermisti.

Falat sonuc olarak eger counter oynayacagom vakitte oturup bir photoshop falan ogrenseydim suanda kim bilir nerelerde olur ne sekil yeteneklerimi gosterip paralar kazanirdim.

En buyuk faydasi bir cok insan varos semtimde serseri hirsiz balici oldu ama bizler internet kafede pc internet fln ogrendik iste

Zetnikov
1

mobil görünümden çık