bahsettiğim şey öyle ücretsiz traş programlardan değil. baya kişiye katkı sağlayacak ve yöneticilik yani management ve ekip yönetimi, finans bakışaçısı gibi kabiliyetleri geliştirecek bir eğitim programı veya sertifikası var mıdır? özel sektörde işe yarayacak bir şeyden bahsediyorum. müdür adaylarına verilecek cinsten vs. literatürde de isim yapmış olması ve bilinirliği olması gerekir.

online olacak.


 

Geçen de sorulmuştu aynı cevabı vereyim.

Situational leadership ii, blanchard.

Meşhur soft skill eğitimlerinden biridir. yöneticilik hayatımda günüme çok etki etti, pratik olarak gerçek hayatta pozitif etkisini çok gördüm. Özellikle kalabalık ve çeşitliliği yüksek bir ekip yönetenler için elzem.

Bruce

Bulunduğunuz şehrin ticaret odasının eğitim vakfı varsa onların eğitimlerine göz atabilirsiniz. Ben geçen hafta izmir ticaret odasında vergi istisnaları eğitimine katıldım, çok faydalı oldu. ekipten kişileri de iş tanımlarına göre ekip yönetimi, stres ve zaman yönetimi, satış ve pazarlama teknikleri, liderlik, bilanço ve mali tabloları okuma, finansal okuryazarlık, bordro ve özlük hakları gibi gibi eğitimlere yolladım.

Phoebe
1

mobil görünümden çık