Mesela kolayı, abur cuburu vs. Teşekkür ederim.




 

sorduğun anlamda etmez.
Kural olarak Sporla kötü dieti düzeltemezsiniz. Ancak iki önemli faktör 1. kişinin hedefleri önemli. Yani neyi tolere ediyoruz? 2.kötü diyeti iyi tanımlamak gerekli.

wallcan

Etmez. Hele eğer nasılsa spor yapıyorum istediğimi yerim-içerim dersen çok daha fena. Ancak düzgün beslenirsen sporun bir anlamı oluyor.

messor

kalori boşluğu anlamında soruyosan onu hesaplamak lazım. ne kadar spor yaptın ne kadar yaktın, ne yedin ve ne kadar kalori aldın fazladan? Bu anlamda soruyosan sanırım hesap işi.

Ama sağlıklı olmak açısından o abur cuburların içindeki zararlı işlenmiş ürünleri vücuduna aldığında sporla atamazsın tabi ki. mesela birçok üründe palm yağı var. palm yağı renk düzeltmesi için birçok ısıl işlemden geçen bir yağmış ve masum değil. günün sonunda zararlı çıkan sen oluyorsun yediğinde. (konunun uzmanı değilim sadece içindekileri vs okuyorum ordan biliyorum)

turuncu tonlarda

sporda yakacağın kalori 400-800 kalori arası. sen günlük ihtiyacından fazla kalori alırsan ki bu çok kolay abur cuburla. hem yağlanırsın hem kaslanırsın. dirty bulk dediğimiz şey olur yani. sonuç olarak sağlıksız bir şey.

xrated

spor da paso su ıcıp asırı terleyınce toxıc falan atılıyor belkı onunla karıstırmıs olabılırsın. yada dersen ben asırı aburcubur tukettım cok kendımı agır ve yorgun hıssedıyorum spor yapınca hepsı gecıyor temız bı sayfa oluyor. tabi bırakıcan tum seker aburcubur ve asırı unlu mamulu hocam

Zetnikov
1

mobil görünümden çık