Bu konulardan hiç anlamayan biri olarak durum şöyle, elimizde 10 yıllık bir model var, artık eskidiği için yeni bir modelle değiştirmek istiyoruz.

Elimizdeki araç sanıyorum ki yaklaşık 400 bin lira ediyor piyasada. Biz 200-300 kadar ekleyebiliriz ama asıl istediğimiz modeller için 400-500 daha eklememiz gerekiyor.

Kredi, kampanya, bayii, pazarlık gibi alım satım işlerinden gram anlamayan biri olarak biz yaklaşık 1 milyon liralık bir araç alabilir miyiz?

Not: Alacak kişi 65 yaşında bir emekli. Kredi alma ihtimali, ödeme kolaylığı için önemli bir bilgi mi bilmiyorum ama eklemek istedim.

 

togg düşünün

jamswety

Kesinlikle togg düşünmeyin

HellKeePer

@jamswety, elimizde 600k nakitle emekli maaşı olan biri için uygun kredi çıkar mı gerçekten?

dejame

dönem dönem sıfır araçlarda 200-250bin civarı için faizsiz ya da çok düşük faizli kredi kampanyaları oluyor. eldeki nakiti biraz arttırabiliyorsanız bu kredileri kullanıp 1milyon civarına a-b sınıfı bir araça alabilirsiniz.

brakgn

bayiler ikinci el araçları 10 yıldan eski olmamak kaydıyla takas için alıyorlar. zaman kaybetmeden bir an önce en yakın bayiye gitmenizi tavsiye ederim. kredi ve kampanyalar marka ve bayilere göre değişiklik gösterebilir.

bravoteam
1

mobil görünümden çık