Kıyafet konusunda mı, mutfakta mı. En çok neye dikkat ediyorsunuz. Ben buzdolzbımda düzen olmazsa rahatsız oluyorum. Kıyafetlerimin hepsi sınıflandırılmış biçimde organizer içinde. Cüzdanım bile kimlik farklı gözde, bankamatik kartı vs. farklı.




 

Bütün çekmecelerim şöyledir mesela

encrypted-tbn0.gstatic.com

Mirket

Benim biraz değişik. Ben aslında düzenli olmayı çok severim ama aşırı üşengeçim. Bir an bir motivasyon gelir her yeri düzenlerim bir gün de dolabımı bir açarım her şey kafama dökülür. Şu an kütüphanem çok düzgün. En çok o önemli benim için zaten.

rock n roll

Odam dışındaki her yerde her zaman çok düzenli ve titizim. Odamda tam tersi.

muhayyer divan

düzenliyim, odam temiz ve düzenli olmazsa uyuyamam mesela. acil işim yoksa dışarı çıkmadan önce de toparlarım.

NowWeAreFree

hiçbi konuda düzenli değilim ve düzenli insanlar beni rahatsız hissettirir

ala09

Minimalist yaşıyorum. Kıyafet sayım az. En fazla 1 sene kullanıp atıyorum kıyafetleri. Sonra yeni alıyorum.

ferenc

Gerçek hayatta hayır. Yani olmak isterim de çok üşengecim. Kafamda her şeyin yeri var ama gerçekte bu şeyler o yerlerde durmuyor.

Ama dijital ortamda takıntı derecesinde düzenliyim. Tüm bildirimleri, mailleri okuyup gereksizleri silerim. Masaüstü simgelerim düzenlidir, fotoğraflar kategorilere ayrılmış şekilde düzenlidir. Rehberimde, sosyal medyamda gereksiz kişileri düzenli olarak siliyorum vs vs. Orada üşenmediğim için düzenliliğimi maksimumda yaşayabiliyorum

nundu

hiç düzenli değilim. evde her şey her yerde. korkunç bir görüntü.

tabudeviren

Kıyafet dolapları, ayakkabılık, vestiyer her daim düzenli, ayakkabıların hepsi şeffaf kutulu, çantalar dustbag içinde durur. Çok da iyi ve temiz kullanırım.

Mutfak ve diğer alanlar için aynı şeyi söyleyemicem. Karman çorman değil ama her zaman düzenli de değil ipin ucu bazen kaçıyor toparlayamıyorum.

kullanicadi

Çok düzenliyim. Bozulmasına sinir olmam. Hiç üşengeç değilim. Kalkar yaparım, üzerime iş olarak görmem. Evde party veririm, ertesi sabah kaldırırım ama tertemiz olur her şey. Düzen için keyfimi de bozmam.

gabe h coud

Bu arada düzenliden kastımız dağınıklık mı yoksa temizlik yapılmaması mı? Ben dağınık olmak ya da olmamak gibi anlıyorum düzen kelimesini. Çok sık temizlik yapıyorum ben. Sadece mesela dolabımda bazen tişört, pantolon vs. katlanmış bir şekilde olmayabiliyor. Düzenden kastım bu.

rock n roll

görünen yerlerde düzenli sayılırım. mesela oturma odası dağınık olsun gece saat 1 de olsa kalkar toplarım. ama kıyafet dolabım dağınıktır mesela. bazen makyaj masam da dağınık oluyor. onun dışında mutfak hep topludur en kötü ihtimalle o gün yemek yediğimiz tabaklar vs kalır o da nadiren, ertesi gün tatilse yarın toplarım diyip bırakırım.

ama genel olarak hafif-orta düzeyde dağınığım diyebilirim.

matilda
1

mobil görünümden çık