romalılar merhaba, önümüzdeki hafta kendi aracımla ankara'dan frigya vadisini gezmeye gitmeyi istiyorum. esasen aklımda şöyle bir şey var: ya ankara'dan frigya vadisine gidip ordan yavaş yavaş ayazini kısmına geçip, ordaki mağaraları da gezdikten sonra ankaraya geri döneceğim, yahut önce ayazini'ne gidip, ordan frigya vadisine geçip, ordan tekrar ankaraya döneceğim. bunlardan hangisini yapmak mantıklı olur, ya da hiç fark etmez mi?

daha önce bu bölgede hiç bulunmadım. sabah 7:30 gibi yola çıkmayı planlıyorum. ilgili bölge tek başına oraya gidecek birisi için güvenli midir? bu rotama muhakkak kat diyeceğiniz başka bir şey var mıdır? ek olarak oraya kadar gitmişken aslında Aizanoi Antik Kenti'ne de mi uğrasam diyorum, çok mu yorucu olur sizce? son olarak, internette yönlendirmelerin iyi olmadığını okuyorum, kendim de yön bulma olayında hiç iyi değilim aslında, tamamen google'a göre yolculuk ediyorum genelde, orda ne tavsiye edersiniz?

esasen amacım: bolca yürüyüş yaparak tarihi güzel kısımları ve doğayı görmek diyebilirim. teşekkürler.

 

Bu programi gunu birlik bitiremezsin.bir gece kal tadini cikar,guzel yerlerdir.

Tek basina dolasilir,kisisel guvenlik sorunun olmaz ama tarihi yer,doga ziyaretlerinde yanina bir arkadas onemlidir.ayagin kayar dusersin biryere sesini duyan olmaz.

duptıs

tavsiye icin cok tesekkurler, dikkate alacagim muhakkak.

geber marla singer
1

mobil görünümden çık