Sırf Exclusive oyunlarından dolayı Playstation 5 almaya değer mi? Niyetim arada açıp açıp oynamak. Daha çok single oyunları tercih edeceğim.




 

eğer spesifik olarak oyun oynamak için bir bilgisayarınız yoksa kesinlikle değer. Öyle hardcore oyuncu olmanıza bile gerek. Ara sıra kafa dağıtmalık, last of us, astro bot, god of war, uncharted vs. harika oyunlar.

Ama dediğim gibi, oyun bilgisayarınız varsa gerek yok bence. Çoğu zaten pcde de var artık. Ama yoksa, kesinlikle alın. Eğer bir de daha önce de oynamadıysanız, harika zaman geçirebilirsiniz başında. Gerçekten kaliteli oyunlar ps exlusive oyunları.

divergent

oyun sayısı çok kısıtlı hocam. değmez. onun yerine pc + tv bağlantısı + xbox controller daha mantıklı.

NowWeAreFree

Oyunları çıkar çıkmaz oynamak için acelem yok diyorsanız değmez çünkü artık tüm exclusive oyunlar 2 sene gibi bi sürede PC'ye geliyor. Ben online hiç oynamayan biri olarak dediğiniz sebeple geçen sene almıştım ps5, baya da memnunum. Bi de geçen sene ucuzken 4-5 senelik ps plus üyeliği aldım. Sadece kütüphanedeki oyunlar bile baya idare eder

nundu

Ayni oyunu

Remaster's remakes remaster

Diye piyasaya süren bir konsol PS5. Ve hepsi de birbirinden çöp.

Konsolu bunun için alma yani.

Yourcousinmarvinberry

Hali hazırda bir konsol sahibi değilseniz ve oyunlarla olan haşır neşirliğiniz fazla değilse bence PS4 işinizi görür gibi şu aşamada temizinden ikinci el falan. Belirtilen tempodan kronolojik sıralamada efsaneleşmiş exclusive oyunları onyayıp bitirmeniz 2 seneninizi alır

materyalist imam
1

mobil görünümden çık