Bu dediğime benzer farklı siteler günümüzde mevcut biliyorsunuz, benim de güzel bir alan adım var. Bu şekilde listeleme yapmak istiyorum. Fakat sürekli her dakika kredi veren bankaların sitelerine girerek güncel oranları yayınlamak yerine bunu otomatik olarak yapmak istiyorum.

Bunu yapmak için bireyselden ziyade büyük bütçesi olan firma olmama mı gerek var, zor bir süreç mi böyle bir sistem kurmak ? Bilgisi olan var mıdır ?


 

Banka sitelerindekini koyacaksan basit bir web scraper isini gorur. Chatgpt anlatir nasil olacagini. Aslinda bankalarin api’lari da var ama ona kayit vs nasil hic bilmiyorum

fakyoras

Scraper ile bu isi yapmak ne kadar mantikli bilemiyorum. Bankalarla konusup, her birinden API isteyip onu kullanmak en iyisi; fakat dediginiz gibi bankalar kisisel bir girisim icin boyle bir imkan saglamayabilirler. Bir de piyasada en bilinen 2 isim olan hangikredi ve enuygun ile rekabet etmenizin cok kolay oldugunu dusunmuyorum. Ben olsam bu ise girmezdim. Gireceksem de bu sitelerin yapmadigi bir ozellik katmam gerektigini dusunurdum.

chickentown
1

mobil görünümden çık