Sunu merak ediyorum mesela peynir kanali actik

30 tane video attik

31. video yada 500. 1000. Video fikrini nasil bulabiliyor insanlar

Konu kalmiyor uretecek

Ha soyle olur sen 50 video attin kanal tuttu bu sefer konuyu zeytine ordanda kahvaltiya kaydirirsin ama iste onemli olan bi en az 50+ videoyu peynirden atmak

Bu konuyu acma sebebim onceki konumda ortsya karisik video atsam ne olur demistim herles tek konudan saldirmak dogru dedi bu yuzden tek konu hakkinda yazdim


Bildiginiz bi taktik var mi tek konudan yuzlerce video nasil atilabilir

 

meaty cheesy güzel bir örnek. peynir de et kadar hatta belki daha geniş içeriğe sahip bir konsept.

dr doofenshmirtz

Çeşitlendirilir abi hiçbir şey yekpare bağlantısız değil sonuçta.

anon1m

Konu başlığı ya da kategori değil de konsept/kontekst uzerinden ilerlenirse o tıkanma olmaz gibi geliyor.

Örnek, 49W isminde bir kanal var, "Parcaliyoruz: [yazar filozof şair ismi]" başlıklı videolar çekiyorlar. Bu hazırlayanlar sıkılana kadar tükenmez ve tıkanmaz bence video fikri üretimi anlamında.

Mesela yer6 film var o tükenir çünkü konu edindikleri şeylerden uretebilecekleri şeyler sınırlı.

encokbenisevinnolur

Detaylara giriliyor ve/veya aynı şeyler farklı formlarda tekrar ediliyor. Çok eskilerden klasik giyim kuşam üzerine bir kanala bakıyordum. Yıllardır bakmamıştım. Şimdi sorunuzu görünce tekrar dönüp bakayım neler oluyor dedim.

Son videolarında gördüklerim şunlar; ingilizler neden böyle şık? Statünü düşürecek 12 küçük hata, Erkeklerin sahip olması gereken 3 parfüm, gene mesela parfümle ilgili yakın zamandan başka videolar var. Mesela "Ofiste kaçınmanız gereken parfümler" adam da düşünürken, aa parfüm konusuna girim demiş, son 10 videosunun 3 tanesi parfümle alakalı. Parfüm konusunda ayrıca her yıl birkaç video çekmiş. Biraz dinlesen adamın söyleyeceği hemen hemen herşeyi duymuş oluyorsun.

Bunun dışında bir de yeni konseptlerle genişleyenler var. Mesela Doug De Muro var, genelde 2000 yılı civarı araçlar için inceleme videoları çekiyordu, hafif esprili falan. Nadir ve temiz arabalar oluyordu genelde, puan veriyordu falan. Sonra sıfır arabaları da yapmaya başladı. Sonra başka arabacılarla söyleşi yapmaya başladı. Son olarak da, kendisi oturup birşeyler anlatmaya başladı, mesela geleceğin klasiği olabilecek 10 otomobil. Bunun gibi şeyler.

mbond
1

mobil görünümden çık