bazen cevap veriyorsun bir duyuruya ve adam silip gidiyor. bizim cevaplar da gidiyor.

neden reddit'te oldugu gibi sadece duyuru sahibinin icerigi silinmiyor. boyle sacma is mi olur? nerede bu devlet?


 

İlk duyuru silindiğinde başlık da yeterli bilgiyi vermiyorsa, ki bazı duyurucular başlık koymaya bile üşeniyor, duyurunun neden açıldığı anlaşılamayabilir ve cevap verenler kendi arasında anlamsız bir şekilde konuşmuş gibi olur. Ayrıca ben götelek bir insansam mesela başlık bilgi veriyorsa bile başlığı editleyip "AŞKOGKDJGJKD" yapabilirim ve o duyurunun neden açıldığı iyice anlaşılamaz olabilir, sözlük gibi ilk içerik silindiğinde kalan içerikler anlamlı bir bütün oluşturmuyor duyuruda.

Bir ben var benden şurada

Bunu yapan birine sorduğumda uçurulduğumda duyurular kalıyor kontrolüm dışında demişti. Ne kadar mantıklı ben de bilmiyorum güzel bi bilgi kaynağı oluyor yoksa.

hedep

Ben hiç silmiyorum duyurularimi ama burada çokça silenler var.

Yourcousinmarvinberry

Yazarın bencilligi ve yönetimin bu duruma karşı umarsızlıgı yüzüne.

Mesela bir soru soruluyor insanlar onun altına çok degerli bilgiler tecrübeler aktarıyor. Yeri geliyor mesela ben de cevap yazmadan önce çevreme soruyorum öyle vakit harcayıp cevap yazıyorum. Ama bir bakıyorum paşamın işi görüldügü için silmiş.

Bence tek çözüm kullanıcının açtıgı duyuru için silme fonksiyonu olmasın. Sadede duyuru için anonimleştirme fonksiyonu olmalı. Yani duyuru kalacak. İsterse duyuruyu açan o duyuruyu isterse anonim seçebilmeli. O zaman içindeki bilgiler kaybolmaz

limonlu eksi
1

mobil görünümden çık