Benim tefalinki kılavuzunda kağıtla ilgili bişey demiyor. Her seferinde hazneyi yıkamak da zor geliyor. Airfryerlr için özel kağıtları koysam yanmaz herhalde değil mi




 

Olur ama yanıyor, çok dayanmıyor.

prole

yanmaz. o yüzden var o kağıtlar. random fırın kağıdı bile yanmaz da airfryer kağıtları yanmıyor.

wallcan

Ben kullanıyorum. Gayet de işe yarıyor.

www.trendyol.com

Mirket

alttan hava zor geçiyor

bir soru sorcam

olur olmasına da, airfryer'ın olayı içinde sıcak hava dolaştırması değil mi? o yüzden içine yiyecek koyduğunuz haznenin altı delikli. onun altındaki haznenin deseni de pervane gibi. yani yukarıdan üfürdüğü hava aşağıda girdap yapıp alttan pişirsin diye. siz orayı kağıtla tıkarsanız yine bir şekilde pişirir de amaca hizmet etmez ki.

kibritsuyu

ben marketten yağlı kağıt alıyorum ve 1 tanesinden 4 adet airfryer haznesinin boyutunda kağıt çıkıyor. sonra bu kağıtları katlayabildiğim kadar katlayıp ofis delgeçiyle bir sürü delik açıyorum. hem hava akışını kesmemiş oluyorum hem de yiyecekler yapışmıyor.

ama şimdi başka bir yönteme geçeceğim. ikeadan yanmaz silikon fırın matı alıcam. normal fırında kullandığım memnun olduğum bir ürün. yenisini airfryera göre kesicem ve delikler açıcam. sürekli kağıt masrafı da olmayacak.

www.ikea.com.tr

xrated

Ben de kağıt kullanıyorum patates pişirirken ama dikkat edin üstteki rezistanslara değerse yanıyor kağıt, başınıza iş açarsınız. Bir de altı da iyi pişmesi gereken ve karıştıramayacağım bir şey yapıyorsam kağıt koymuyorum, dedikleri gibi altta hava sürkülasyonu olmayınca iyi pişmiyor.

playing star again

Ben az önce denedim soruma cevap olmuş da olsun. Cook’un airfryer için özel kağıtlarından aldım. Buzluktan çıkardığım tavukları önce grilsiz düz kağıdın üstüne koyup verdim içeri sonra çözülünce yeni bir kağıt ile bu sefer en alta kağıt üstüne grill kevhasını koydum o şekil ızgara yaptım gayet de güzel oldu.

regina phalange
1

mobil görünümden çık