[ask]
(7) 

Ne Var Ne Yok?

rock n roll #1591705
Nasıl geçti gününüz?

Hafta sonu ne yapacaksınız? :)


 

Hava serinledi balkanlar yurdumuza giriş yaptı mis gibi oldu. yazın izlediğimi, okuduğumu anlamıyordum kafam almıyordu öyle duruyordum. Bu hafta izlemek isteyip izleyemediğim roy andersson filmlerine başlayacam. Benim gibi merak edip yeni başlayanlara adamın ne yapmaya nasıl yapmaya çalıştığını anlamak için "being a human person" belgeselini izleyip ardından filmlerini öneririm.

grimavi

Hastaydım ama toparladım. Yarın sodom konseri var ona gideceğiz

kisa

berbat geçti.

okuldan bir kızla date'e çıktım, o esnada da aşık olduğum kızla denk geldik. hafif gülümseyerek selam verdi, tüm dengem bozuldu, modum düştü. date'e çıktığım kız da mevzuyu anlayıp sana bol şanslar dedi gitti.

haftasonu kendimi kaybedene kadar içmeyi düşünüyorum.

NowWeAreFree

Asiri yogun bi haftaydi. Sabah helsinkiye gidiyorum. Yeni yerler kesfetmenin heyecani var ustumde.

dedim ben sana

eski bir arkadaşımla buluştum.

toyota bakıyorum, galiba aşık oldum. yarın da toyota bakacağım. gözüm galatasaray’da. yarın bir arkadaşım evleniyor, yaka paça düğüne götürülüyorum. evlenmek istemedikçe aday adayı arayışında bir arkadaş grubum var :D hayırlısı. galatasaray kazansın, toyota da benim olsun. hafta sonundan bi beklentim yok bunlar dışında.

ha bi de lütfen erkenden uyanayım. sonra pazartesi zor oluyor :(

baldan kaymak

Yolculukla gecti. Memlekete geldim. Yarin dügün var pazar günü de geri dönüs…

@baldan kaymak, ayni dügün mü yoksa hehe

robert bosch

@robert bosch memleketiniz istanbulsa belki :D

şahsen bu sefer hangi hatunu bana düşünüyorlar, tek bir hatun olsa bari 3-5 taneyle uğraşacak kafada değilim. eski sevgilimde gelicek salak salak konuşmaya çalışacak. gs kazansın, temiz içip evimize dönelim kafasındayım.

baldan kaymak
1

mobil görünümden çık