Yakın zaman önce annemi kaybettim. Her çocuk annesini hayatının en önemli yerine koyar. Benim için de annem öyleydi. Hatta daha fazlasiydi. Her gün arayıp konuşur, hal hatır sorardık. Şimdi kimse kalmadı oturup konuşacak... Başım sıkışınca ana yüreğin ne diyor diye soracağım kimsem kalmadı maalesef.

Annem de biraz garibandi. En çok da o dokunuyor. Ne bir yer gördü, gezdi, ne lokantalarda yemek yedi. Yaşarken bu durum canımı sıktığı için de olabildiğince onu yemeğe götürürdüm. Hediye aldım ama tabii ben büyüdüğüm zaman oldu bunlar. Uzun yıllar bisey görmemiş.

Ani oldu kaybı. Kontrolleri olurdu. Özellikle ben götürürdüm annemi hastaneye. Birlikte gider gelirdik. Birlikte böyle mücadele ederken şimdi elimde bu tabloyla karşı karşıya kalmış olmak çok zor ya.

Her gece görüyorum rüyamda. Gün içinde de gizli gizli ağlıyorum. Daha yaptığı menemenlikler duruyor dolapta garibanın.

Bu durum nasıl seyrediyor dostlar. Şu içimde oturan öküz kalkıyor mu zamanla.

 

kalkar ama buzağı olarak kalır.

başınız sağolsun. allah taksiratını affetsin.

janderzel zartanyan

Başınız sağolsun.çok zor bi durum insanlar annesini babasını kaybettikleri zaman ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum. Eğer annenizi hayatta üzmediyseniz, sizden razı olarak vefat ettiyse ne mutlu size.

Başınız sağolsun.

komando kani var bende

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

Yazdım yazdım sildim. Geçiyor gibi ama geçmiyor.

okumakserbestbegenmeksart

kardeşim başın sağolsun. merhametli yüreğine hayran kaldım, bu memlekette xy kromozomlularda alışık olmadığımız bir şey bu. anacığın senin gibi merhametli bir evlat yetiştirdiği için çok güzel yerlerdedir şu an hiç şüphem yok. üzülme, güzel zamanlarınızı hatırla. üzülmen onu da üzer.

titanyum22

Hocam Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Siz gördüğüm kadarıyla vefalı bir evlatsınız, elinizden geleni yapmışsınız, haklısınız anneler nasıl evlatları için daima daha iyisini isterse siz de rahmetli için öyle düşünüyorsunuz ama kuvvetle muhtemel anneniz yaptıklarınızdan razıdır.
Onu niye yapamadım, keşke şuraya da götürseydim bakış açısına sahip olmanız doğla şu anda, biraz vakit geçtikçe beraber geçirdiğiniz güzel vakitlere odaklanmak içinizi biraz olsun ferahlatır sanki, öyle hissediyorum.

kumandanim

Hocam başınız sağolsun, onun yerine yaşayacağınız 2 hayatınız var o zaman. Birisi sizin için birisi anneniz için. Yaşayın bu hayatı, gezin tozun yiyin için.

deepest

Başınız sağ olsun.

O öküz kalkıyor, biraz uzaklaşıyor, sonra koşa koşa geri geliyor, sonra uzaktan bakıyor, sonra bir anda hop diye geri geliyor. Ama o ilk ağırlığı azalıyor. Sizin yazdıklarınızı okuyunca benimki de geri geldi mesela.

kobuzchu kiz

su kısacık yazdıklarından anladıgım kadarıyla sen elınden gelenı yapmıssın hocam.
annen yasasaydı ve senın uzuldugunu gorseydı oda uzulurdu. sen genede sabırlı ol.
inancın varsa ibadete yonelmek ıyı gelıyor. yoksa es dost sevgılıyle daha fazla vakıt gecırıp kafanı dagıtmaya calıs. onlarla sohbet et iyi geliyor.

Zetnikov

Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun.
okurken içime taş oturdu.

ben de babamı kaybetmiştim zamanında. ilk birkaç sene çok zor geçmişti. kendimi dine ve müziğe vermiştim. içime kapanmıştım.

dünyanın acı yüzü.

tabudeviren

Başınız sağ olsun, hiçbir şey söyleyemedim yazdım yazdım sildim. Umarım zaman sarar bu yaraları

laputa
1

mobil görünümden çık