[q]
(5) 

Audi A3 Navigasyon

twelfth #1591663
Bayi, alacağım Audi A3'e navigasyon ekleneceğini söyledi. Audi'lerdeki navigasyon nasıldır? Kullanan bilen var mıdır? Yandex gibi kaliteli midir? (Carplay kullandığım için Apple Maps kullanıyorum ve memnun değilim.)




 

apple maps beğenmiyorsan bunu hiç beğenmezsin. ekran yansıtma varsa google maps kullan bence

etna

carplay kullanıyorsan yandex de kullanabilirsin, madem o kadar kaliteli niye apple maps kullanıyorsun ki.

ravenudon

Tomtom falan yüklenir bahsettikleri budur, trafiği dikkate alsın falan düşük ihtimal ama mesela ben bazen google maps'in trafik var olsa da olmasa da saçmaladğı durumlarda araba navigasyonuna bir bakıyorum.

Mesela maps genelde kuzey marmaradan falan verir bir çok yol tarifini trafik olmasa da, sebebi diğer yollarda beklenmedik trafik olabilirdir, bu offline navigasyon ile diğer yolları da görürsünüz. Bir de kavşaklardaki yol tarifi benim arabanın daha iyi oluyor, hangi şeritten nasıl ayrılacağını gösteriyor

atom karincanin torunu

@ravenudon aracımda car play var. telefonum iphone. telefonu takar takmaz embedded olarak apple play çalışıyor. google maps ve yandex çalıştırmak için özellikle o app'i seçmek adres girmek vs gerekiyor.

twelfth

apple maps'ı silip yalnızca google maps tutarak varsayılan maps uygulamasını google maps yapabilirsiniz. bu sayede carplay'e bağlanınca da google maps otomatik olarak acılır.

ayin yazari
1

mobil görünümden çık